Czy istnieje dodatek/plugin do nowego CoD Moda, który umożliwiłby np. za 30 lvl na Komandosie upgrade Deagla do złotego i dodanie jego modelu?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Najlepsza odpowiedź radim, 30.08.2014 21:12
Komandos od 50 poziomu posiada:
- złoty deagle
- +15 damage z deagle
- szansa na natychmiastowe zabicie z deagle 1/10
Modele wgrywasz do folderu "models"
Przejdź do postu
Napisano 30.08.2014 17:48
Napisano 30.08.2014 17:57
Nie istnieje. Ale takie coś łatwo napisać. Jeżeli chcesz aby każda klasa miała na 30 poziomie nagrodę w postaci deagle to podaj .sma CodMod'a, a jeżeli tylko na komandosie to daj .sma Komandosa
Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !
Napisano 30.08.2014 17:59
Do tego można wykorzystać awanse klas
Napisano 30.08.2014 18:12
Nie istnieje. Ale takie coś łatwo napisać. Jeżeli chcesz aby każda klasa miała na 30 poziomie nagrodę w postaci deagle to podaj .sma CodMod'a, a jeżeli tylko na komandosie to daj .sma Komandosa
ale ulepszonego
Napisano 30.08.2014 19:59
ale ulepszonego
Możesz wyrazić się jaśniej? Bo nie za bardzo rozumiem
Użytkownik radim edytował ten post 30.08.2014 19:59
Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !
Napisano 30.08.2014 20:02
ale ulepszonego
Możesz wyrazić się jaśniej? Bo nie za bardzo rozumiem
No więc tak: chcę, aby Komandos za wbicie 50 poziomu (na przykład) dostał nowy model Deagla + żeby zadawał więcej obrażeń/miał większe szanse na natychmiastowe zabicie...
Użytkownik penkus edytował ten post 30.08.2014 20:03
Napisano 30.08.2014 20:05
Mozesz zrobic klasy od lvl i sobie pododawać.
Zapraszam serdecznie na moj serwer Cod mod Awnase klas.Oraz forum http://nafukani.eu/
Jesli pomogłem daj
Napisano 30.08.2014 20:07
No więc tak: chcę, aby Komandos za wbicie 50 poziomu (na przykład) dostał nowy model Deagla + żeby zadawał więcej obrażeń/miał większe szanse na natychmiastowe zabicie...
No to Ci napisałem:
Jeżeli chcesz aby każda klasa miała na 30 poziomie nagrodę w postaci deagle to podaj .sma CodMod'a, a jeżeli tylko na komandosie to daj .sma Komandosa
Napisano 30.08.2014 20:09
No to Ci napisałem:
Jeżeli chcesz aby każda klasa miała na 30 poziomie nagrodę w postaci deagle to podaj .sma CodMod'a, a jeżeli tylko na komandosie to daj .sma Komandosa
Nie wiem jak..
Napisano 30.08.2014 20:18
Ty sobie jaja robisz czy tak na serio?
Gdy piszesz posta, obok przycisku "Napisz" masz przycisk "Więcej opcji". Kliknij na niego, ukaże Ci się edytor posta z wieloma opcjami. Na dole masz przycisk "Dodaj pliki", wciskasz, wybierasz sma Codmoda albo komandosa, wciskasz OK i wstawiasz posta. Oto cała filozofia
Użytkownik radim edytował ten post 30.08.2014 20:18
Napisano 30.08.2014 20:41
Ty sobie jaja robisz czy tak na serio?
Gdy piszesz posta, obok przycisku "Napisz" masz przycisk "Więcej opcji". Kliknij na niego, ukaże Ci się edytor posta z wieloma opcjami. Na dole masz przycisk "Dodaj pliki", wciskasz, wybierasz sma Codmoda albo komandosa, wciskasz OK i wstawiasz posta. Oto cała filozofia
Proszę... jestem zielony noo
Załączone pliki
Napisano 30.08.2014 21:12 Najlepsza odpowiedź
Komandos od 50 poziomu posiada:
- złoty deagle
- +15 damage z deagle
- szansa na natychmiastowe zabicie z deagle 1/10
Modele wgrywasz do folderu "models"
Załączone pliki
Użytkownik radim edytował ten post 30.08.2014 21:12
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod nowy
Paczka perkow.perki Napisany przez NAVIK, 24.03.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
CoD Nowy
Plugin na małe mapy.Napisany przez NAVIK, 16.02.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
CoD Nowy
Dodatkowe, osobne trzy linie opisu klasNapisany przez Rafii, 27.01.2025 ![]() |