[ROZWIĄZANE] Windows 8 - zły obraz (*.dll)
Najlepsza odpowiedź
xenos
19.08.2014 12:37
Cofnięcie systemu o kilka dni? I stwierdzenie czy błąd występuje.
Przejdź do postu
MAGNET
19.08.2014
Witam
kiedy dzisiaj włączyłem kompa na dzień dobry wyskoczyło mi coś takiego: http://speedy.sh/xrnq8/Bez-tytulu.png
Nie wiem dlaczego to się stało tak nagle, ale teraz nie mogę używać większości aplikacji i ciągle wywala mi okienko z problemem o tej czy innej aplikacji. Próbowałem zainstalować jakieś fixy, ale uruchomienie ich jest niemożliwe -,-
I teraz nasuwa się moje pytanie - co zrobić? Reinstall windowsa? Czy może coś innego? Czekam na Wasze odpowiedzi.
sNH.
19.08.2014
Reinstall windowsa to jedna z opcji które możesz zrobić.
Ja na swoim pc ostatnio miałem podobną sytuację, lecz z jakimś wirusem. Sam nie wiem, antyvirusa nie mam od 3 lat, a ten dysk był 2 razy spalony. Zawsze naprawiana elektronika. Jedyny problem jest taki, że nie mogę robić reinstala Niezależnie z jakim systemem, pc się zawiesza podczas instalacji. Ale to tak odbiegając do tematu. Ogólnie po jakimś czasie mogłem odpalać programy przez "uruchom" znajdując plik/wpisując ścieżkę.
Czasem kiedy brakuje jakiejś biblioteki, trzeba ją po prostu dograć. Moje rozwiązanie? 1. Przeskanuj PC + CCleaner + jeżeli brakuje ci jakichś bibliotek, dograj je z neta.
Może pierdziele głupoty, bo w sumie nie jestem z pokolenia windows8, ale problem może być ten sam .
Tyle ode mnie, spróbuj. Ogólnie po reinstalu powinno wszystko działać, ale jeżeli nie chcesz tracić czasu to sprawdź to co napisałem.
MAGNET
19.08.2014
tylko że właśnie żadna niestandardowa aplikacja nie chce się odpalić ;'( idę do Arkomu dzisiaj
Najlepsza odpowiedź
xenos
19.08.2014
Cofnięcie systemu o kilka dni? I stwierdzenie czy błąd występuje.
MAGNET
19.08.2014
Cóż, po zrobieniu przywracania nawaliło mi tak, że musiałem zrobić formata heh
Dzięki za pomoc