Witam
coś dziwnego mi się na serwerze dzieje, dodałem sobie do klasy lepsze staty i po zmianie mapy crash serwera
logi
Użytkownik tytusek edytował ten post 07.08.2014 00:38
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Najlepsza odpowiedź tytusek, 08.08.2014 02:07
naprawiłem ten błąd póki co nie widze problemu i wszystko smiga
jakby ktoś w przyszłości miał albo ma to napisze rozwiązanie
całkowity reinstal jedynie pomoże i komplitacja(lokalnie tym razem ) wszystkich pluginów od nowa i wgranie na świeżo wszystkiego amxmoda hlds ....
Przejdź do postu
Napisano 07.08.2014 00:25
Witam
coś dziwnego mi się na serwerze dzieje, dodałem sobie do klasy lepsze staty i po zmianie mapy crash serwera
logi
Użytkownik tytusek edytował ten post 07.08.2014 00:38
Napisano 07.08.2014 07:25
Napisano 07.08.2014 08:51
Pokaż sma
Napisano 07.08.2014 09:04
NIE pomagam na PW. Nie trudź się, na zlecenia nie odpiszę... Od pomagania jest forum.
NIE zaglądam w tematy wysłane na PW. Jeśli są na forum to prędzej czy później je przeczytam. Jeśli mam co w nich odpisać, to odpiszę.

Napisano 07.08.2014 12:45
Pokaż sma
http://amxx.pl/topic...ów-w-amxbansie/
np ten plugin dodalem i crash serwera
Czy po próbie przekompilowania dowolnego pluginu (bez edycji źródła, po prostu go skompilujesz i wrzucisz na serwer) również dochodzi do crasha? Czy to samo się dzieje po przekompilowaniu standardowego pluginu z AMXX?
Jakiego kompilatora używasz? Jeśli nie dotyczy to standardowych pluginów, czy używasz niestandardowej biblioteki typu ColorChat w tych pluginach powodujących crashe?
uzywam tego z forum amxx.pl (online) i nie dochodzi do crashu od razu tylko po zmianie mapy
i nawet chyba pierwszą mape działał jeden plugin i testowałem go ale jak doszło do kolejnej zmiany crash serwera
to samo jak włączyłem serwer po crashu plugin działał ale gdy zmieniam mape crash automatycznie ![]()
edytowałem sobie na próbę najprostszy plugin bez colorchatu
co po wpisaniu komendy wyswietla okno motd i co crash ...
link plugina w załączniku dam dodałem w nim public poradnik...
PS: wszystkie pluginy które edytowałem czy coś przed tym testowałem na lokalu i działają bez problemu ale na lokalu mam stare binarki chyba 4*** nie pamietam dokładnie
Użytkownik tytusek edytował ten post 07.08.2014 13:14
Napisano 08.08.2014 02:07 Najlepsza odpowiedź
naprawiłem ten błąd póki co nie widze problemu i wszystko smiga
jakby ktoś w przyszłości miał albo ma to napisze rozwiązanie
całkowity reinstal jedynie pomoże i komplitacja(lokalnie tym razem ) wszystkich pluginów od nowa i wgranie na świeżo wszystkiego amxmoda hlds ....
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych