Witam mam problem z zręcznością mam 200lvl max zręczność chyba 200 lub 300 gdy mam max zręczności ona nic nie daje z 1 lvl tyle samo otrzymuje obrażeń co na 200lvl chciałbym aby ktoś przerobił żeby na 200 zręczności redukowało jakieś 70% obrażeń a przy 100 - 48%
+ Problem z HP nie chce się wygenerować było już w innym temacie ale tu też załączam.
+ Chciałbym żeby ktoś przerobił Silnik na fajne nowe statystyki np grawitacja, kradzież życia, mniejsza widoczność
+ /klasy i /klasa żeby miała fajne kolory złoty a /klasa na czerwono.
public PokazInformacje(id) { id -= ZADANIE_POKAZ_INFORMACJE; if(!is_user_connected(id)) { remove_task(id+ZADANIE_POKAZ_INFORMACJE); return PLUGIN_CONTINUE; } if(!is_user_alive(id)) { new target = pev(id, pev_iuser2); new hp = get_user_health(target); if(!target) return PLUGIN_CONTINUE; set_hudmessage(0, 255, 255, 0.02, 0.15, 0, 0.0, 0.3, 0.0, 0.0, 2); ShowSyncHudMsg(id, SyncHudObj, "^n[Forum : Cs-mordownia.pl]^n[Droper GG :35859410]^nKlasa : %s^nDoswiadczenie : %i / %i^nPoziom : %i^nPerk : %s^n^nVip : %s^nHP : %d", nazwy_klas[klasa_gracza[id]], doswiadczenie_gracza[id], PobierzDoswiadczeniePoziomu(poziom_gracza[id]), poziom_gracza[id], nazwy_perkow[perk_gracza[id]], get_user_flags(id) & ADMIN_LEVEL_G ? "Tak" : "Nie") hp): return PLUGIN_CONTINUE; } set_hudmessage(0, 255, 255, 0.02, 0.15, 0, 0.0, 0.3, 0.0, 0.0, 2); ShowSyncHudMsg(id, SyncHudObj, "^n[Forum : Cs-mordownia.pl]^n[Droper GG :35859410]^n[Klasa : %s]^n[Doswiadczenie : %i / %i]^n[Poziom : %i]^n[Perk : %s]^n^n[Vip : %s]^n[HP : %d]", nazwy_klas[klasa_gracza[id]], doswiadczenie_gracza[id], PobierzDoswiadczeniePoziomu(poziom_gracza[id]), poziom_gracza[id], nazwy_perkow[perk_gracza[id]], get_user_flags(id) & ADMIN_LEVEL_G ? "Tak" : "Nie") hp): return PLUGIN_CONTINUE; }
Załączone pliki
Użytkownik Dariuszekxd edytował ten post 03.08.2014 01:25