Siema. Czy ktoś mógłby mi tutaj dodać linijke aby afk guard nie wykopywał graczy z flagą a czyli immunitetem. Bo co chwile mi wywala hltv. Zresztą jak jakiś admin bedzie na kogoś patrzył to też go wywali. Proszę o zmianę w pliczku .sma
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Najlepsza odpowiedź Wielkie Jol, 21.07.2014 09:40
Jeżeli tylko hltv, to lepiej użyć warunku na sprawdzanie, czy jest to hltv, czyli zamienić
if(!is_user_connected(players[i]) || is_user_bot(players[i]))
na
if(!is_user_connected(players[i]) || is_user_bot(players[i]) || !is_user_hltv(players[i]))Przejdź do postu
Napisano 20.07.2014 21:59
Siema. Czy ktoś mógłby mi tutaj dodać linijke aby afk guard nie wykopywał graczy z flagą a czyli immunitetem. Bo co chwile mi wywala hltv. Zresztą jak jakiś admin bedzie na kogoś patrzył to też go wywali. Proszę o zmianę w pliczku .sma
Napisano 21.07.2014 09:08
Jeżeli masz do mnie jakąś sprawę to napisz od razu o co ci chodzi.
Wiadomości typu "pomożesz?" bez wyjaśnienia sprawy będę od razu usuwał
Napisano 21.07.2014 09:40 Najlepsza odpowiedź
Jeżeli tylko hltv, to lepiej użyć warunku na sprawdzanie, czy jest to hltv, czyli zamienić
if(!is_user_connected(players[i]) || is_user_bot(players[i]))
na
if(!is_user_connected(players[i]) || is_user_bot(players[i]) || !is_user_hltv(players[i]))
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad. Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr" - Nathaniel Borenstein.
Napisano 21.07.2014 11:11
pro100wHS , błędy przy kompilacji.
Wielkie Jol, wgrałem to, skompilowałem i dalej to samo. HLTV dostaje kicki.
Napisano 21.07.2014 11:15
Usuń wykrzyknik sprzed is_user_hltv
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad. Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr" - Nathaniel Borenstein.
Napisano 21.07.2014 12:11
Dzięki działa.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych