Witam, czy da się usunąć "system klas" z głównego silnika cod_nowy by QTM.
Jeśli tak prosiłbym o usunięcie tego systemu.
Niżej plik sma.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 18.07.2014 14:25
Witam, czy da się usunąć "system klas" z głównego silnika cod_nowy by QTM.
Jeśli tak prosiłbym o usunięcie tego systemu.
Niżej plik sma.
Napisano 18.07.2014 14:29
Nie mam obecnie dostępu do notepada, ale jeśli nie chcesz bawić się z wszystkim usuń zwyczajnie komendę wyboru, oraz z hud klasę, ewentualnie jeszcze menu klasy.
Wszystko to masz proste to złapania. Pierwsze register_clmd /klasa i /class potem /klasy to usuwasz, a później szukasz ctrl+ f sethudmessage (ja tak zawsze to szukałem, 3 razy enter, bo pierwsze 2 odpowiadać będą za Awansowałeś, Degradacja, 3'cia hud nieżyjącego, a 4'ta nasz właściwy hud.
A menu to znajdziesz po handler_class, albo klasa. Coś co po prostu będzie z klasą.
Cał public out .....
TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI
WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA
Zapraszam do mojego profilu
Napisano 18.07.2014 15:25
Dzięki ziomek, ale wolałbym całkowite usunięcie "Systemu Klas".
Użytkownik Firehawk edytował ten post 18.07.2014 15:26
Silnik
Dodanie frakcji do klas od poziomuNapisany przez Lakrouss, 28.01.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
Silnik
[Kondycja] po zmianie broni kondycja jest ustawiona a biega powoliNapisany przez One ShooT, 10.02.2023 ![]() |
|
![]() |
|||
Silnik
Prośba o edytacje silnika DoświadczenieNapisany przez One ShooT, 05.02.2023 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
Silnik
proźba o dodanie expa za fragasilnik Napisany przez Anonimowy09, 20.01.2023 ![]() |
|
![]() |
||
Kupie
kupie serverkuie Napisany przez Anonimowy09, 20.12.2022 ![]() |
|
![]() |
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych