Witam!
Mam problem dotyczący tego oto pluginu: https://forums.allie...ad.php?p=580269 .
Robię według tego co jest napisane w temacie wyżej i według tego co jest napisane tutaj: http://serwercs.pl/i...inow-sourcemod/
Pobieram plik: SM Parachute 2.5 Final Full.zip. I tam wszystko jest. Przenoszę tu gdzie powinienem i plik w cstrike/cfg/sourcemod/ typu .cfg nie tworzy mi się. Sam go stworzyłem i dodałem tam wszystkie cvary. Jeżeli dodawałem te cvary do cstrike/cfg/server.cfg to w konsoli wyświetla mi się, że nie rozumie tej komendy i słupek tych komend, a reszta pluginów jest ok. (chodzi o plugin z nożami).
Jeżeli możecie to pomóżcie, będę bardzo wdzięczny.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Napisano 14.07.2014 20:56
Napisano 14.07.2014 21:08
Ten temat został przeniesiony z forum
AMX Mod X → Problemy z pluginami
do
SourceMod → Problemy
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Napisano 14.07.2014 21:08
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Napisano 15.07.2014 09:42
Sebul chodzi o to, że mam te pliki co tam są, zamienić za pliki stare ? Podmieniłem i teraz zobaczę czy już będzie ok.
Napisano 15.07.2014 09:57
Dobra, działa pięknie Dzięki wielkie, Pozdrawiam.
Temat do zamknięcia.
Napisano 15.07.2014 12:55
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Pomoc udzielona
Jeśli się z tym nie zgadzasz,

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych:
Wyswietlanie wiadomosci w tutorNapisany przez SHiBBy., 27.02.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
Faken selling a blockmaker - ScammerNapisany przez ricardobrat, 26.02.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
COD MOD 45001 lvl Jak ustawić cvar'y do expa aby było dobrze?Napisany przez Arki, 18.01.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
Boty na serwer paintballNapisany przez FuckIt, 27.12.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Perki do wykonania - Odpłatnie.Szukam kogoś Napisany przez NAVIK, 27.11.2024 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych