[ROZWIĄZANE] Problem z dproto
Najlepsza odpowiedź
Puchate
21.06.2014 18:44
Wersja modułu jest pobrana, czyli serwer odnajduje moduł i go ładuje, tylko następuje błąd wywołany przez sam moduł. Może to być spowodowane np. błędnym plikiem konfiguracyjnym bądź jego brakiem.
Spójrz w konsolę serwera podczas jego startu oraz sprawdź jaki błąd jest wywoływany:
meta info dproto
Dodatkowo zwróć uwagę że chcesz używać starej wersji dproto, najnowsza to 0.9.391 którą dołączam do postu

korake
21.06.2014
Witam, mam problem otóż gdy wgrywam dproto na serwer to po wpisaniu komendy meta list wyświetla się że dproto nie działa, szukałem już po internetach, przeleciałem wszystkie poradniki i nic, wersje wszystkie sprawdziłem dproto i nic nie pomogło System na VPS jest to Linux proszę o pomoc.
description stat pend file vers src load unlod
Najlepsza odpowiedź
Puchate
21.06.2014
Wersja modułu jest pobrana, czyli serwer odnajduje moduł i go ładuje, tylko następuje błąd wywołany przez sam moduł. Może to być spowodowane np. błędnym plikiem konfiguracyjnym bądź jego brakiem.
Spójrz w konsolę serwera podczas jego startu oraz sprawdź jaki błąd jest wywoływany:
meta info dproto
Dodatkowo zwróć uwagę że chcesz używać starej wersji dproto, najnowsza to 0.9.391 którą dołączam do postu
Załączone pliki
Użytkownik Puchate edytował ten post 21.06.2014 18:45