Dzisiaj wgrywalem sobie pare pozytecznych pluginów na JB. Gdy grzebalem w plugins.ini, włączyła mi się jakaś linijka na dole (Nic na niej nie pisalo) i jak na nia kliklem, to tresc pluginu szla dalej. OK - nie zwracalem na to uwagi. Po zrestartowaniu serwera, nie dzialal na serwerze ani jeden plugin. Nawet komenda amxmodmenu... Okazalo sie, ze wina bylo "zawijanie wierszy"... Wyłączyłem to i dalej nie dziala... W dodatku nie chce mi się zalogować na Mojeserwery.pl. Proszę, pomóżcie...
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Napisano 29.05.2014 13:33
Napisano 29.05.2014 14:13
Czy jest ktos w stanie mi pomoc? Bo nie moge nawet zreinstalowac serwera .
Napisano 29.05.2014 14:41
Napisz do obsługi czym to może być spowodowane. Jak to nie możesz zreinstalować serwer ?
Nowa wersja Tower Defense 0.2 Alpha | Inne Mody -> Nowości
Napisano 29.05.2014 14:42
Napisz do obsługi czym to może być spowodowane. Jak to nie możesz zreinstalować serwer ?
Ponieważ od tego czasu nie mogę nawet zalogować się na Mojeserwery.pl... :<
Napisano 29.05.2014 14:47
Hmmm, ja się loguję normalnie ;O
Może ktoś Ci się włamał ? (Każdą opcję trzeba przejrzeć )
Nowa wersja Tower Defense 0.2 Alpha | Inne Mody -> Nowości
Napisano 29.05.2014 14:49
Hmmm, ja się loguję normalnie ;O
Może ktoś Ci się włamał ? (Każdą opcję trzeba przejrzeć)
A jak to sprawdzić ? Sorry, ale ja dopiero od 2 dni ogarniam FTP
...
Napisano 29.05.2014 14:58
Dodam jeszcze, ze w folderze "logs", w polowie plikow nie mam nic napisanego...
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: inny
Inny
Kupię Paczke DeathrunNapisany przez benko345, 18.03.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Kupię gotową paczkę DiabloMod bez BUGÓW!Napisany przez Mefedroniarz, 26.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
AMX-X Bans - Nowoczesny rework standardowego AmxbansaNowy skrypt AMX-X Bans Napisany przez Mesharsky, 18.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Kasowanie statystyk BF2 po kompilacji.Napisany przez kaszkaj, 08.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Velocity do różnych broni Paintball i dodanie shotgun'a jako markerPaintball Napisany przez Arki, 29.10.2024 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych