Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z Find Servers


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mr. Pawlak

    Wygrałeś talon na kurwę i balon

  • Power User

Reputacja: 936
Master

  • Postów:1668
  • GG:
  • Lokalizacja:Mongolia
Offline

Napisano 10.08.2009 19:15

Mam taki problem. Włączam mojego fajnego csa i klikam Find Servers - niestety to okno mi się nie otwiera :( Co robic ? :help: :help:
  • +
  • -
  • 0

#2 zer0.

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 428
Wszechobecny

  • Postów:2116
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kw
Offline

Napisano 10.08.2009 21:10

1. Wgraj patch`a v23.

2. Podmień plik GameMenu.res na oryginalny.

3. Wyłącz z menadżera zadań proces hl.exe.
  • +
  • -
  • 0

#3 Mr. Pawlak

    Wygrałeś talon na kurwę i balon

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 936
Master

  • Postów:1668
  • GG:
  • Lokalizacja:Mongolia
Offline

Napisano 10.08.2009 21:23

1. Nie wgrywam żadnego patcha :lol:
2. znalazłęm. zmieniam na oryginalny
3. Nie mam włączonego

[ Dodano: 10-08-2009, 22:25 ]
Znalazłem 2 pligi GameMenu.res w 2 innych folderach. 2 zmieniam na orginalne :D

mam nadzieje ze to pomoze ;]
  • +
  • -
  • 0

#4 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 10.08.2009 21:39

Masz Steam czy NonSteam ?
  • +
  • -
  • 0

#5 Mr. Pawlak

    Wygrałeś talon na kurwę i balon

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 936
Master

  • Postów:1668
  • GG:
  • Lokalizacja:Mongolia
Offline

Napisano 10.08.2009 21:43

To i to. Steam mi sie też nie może odpalic przy uruchomieniu systemu windows. z tym tez mam problem.

W menadżerze zadań proces steam.exe jest włączony. Zeby odpalic steam musze to wylaczyc przez alt+ctrl+delete i odpalic normalnie i wtedy sie wlaczy.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych