Witam, dziś pobrałem sklep automatyczny by ghost, mam problem bo nie wiem jak mam sobie dodać admina. Proszę o pomoc !
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 12.05.2014 13:49
Napisano 14.05.2014 08:09
Zapewne w phpmyadmin, szukasz bazy na która wgrałeś sklep i powinieneś mieć coś związanego z użytkownikiami users user czy coś takiego, wchodzisz i zmieniasz im np. dostep z 1 do 0 lub na odwrót ;]
Nie pomagam na GG/PW ew. odpłatnie. (Pamiętaj że za 20zł nie otwieram nawet notatnika)
Spam o pomoc przy serwerze/pluginach/skryptach równoznaczne jest z automatycznym dodaniem Cię do listy osób ignorowanych.
Ps. DarkGL idę po Ciebie.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: sklep
Zakładanie sklepu pod cs 1.6Napisany przez DeroY, 07.11.2024 sklep, cs, problem, cs 1.6, pomoc i 1 więcej |
|
||||
Sklep
Sklep Gh0stBrak instalacji Napisany przez alvaro112, 20.03.2023 sklep |
|
||||
[Skill-Town.eu] Zapraszamy do wspólnego rozwoju!Skill-Town.eu :: Twoje miasto skilla Napisany przez MocnyAmper, 01.06.2022 skill-town, cs, counter, strike i 4 więcej |
|
||||
Sklep
Jak to jest z hostingiem www na pukawceNapisany przez LEMO, 17.10.2020 sklep |
|
||||
|
Sklep
[ROZWIĄZANE] Probleme z sklepemNapisany przez Majster02, 01.02.2019 sklep |
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych