Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Cvary do mini_bans


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 Sliwa

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:78
  • GG:
Offline

Napisano 04.06.2008 09:56

Jakie cvary są do pluginu mini_bans??
  • +
  • -
  • 0

#2 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 04.06.2008 11:07

na pewno tam jest http://amxx.pl/viewt...light=mini_bans
  • +
  • -
  • 0

#3 zer0.

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 428
Wszechobecny

  • Postów:2116
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kw
Offline

Napisano 04.06.2008 13:05

podobne do mini_bans i dziala prawie na tej samej zasadzie xD
http://amxx.pl/viewt...light=mini_bans
  • +
  • -
  • 0

#4 Sliwa

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:78
  • GG:
Offline

Napisano 04.06.2008 19:08

Mafia a gdzie tam cvary widzisz ?? Bo ja nie widze cały temat przeczytałem + posty i nie widze moze ślpey już jestem.



A co do haxa to jest podobne ale nie to samo :)
  • +
  • -
  • 0

#5 baku

    [M]anchester[U]nited

  • Przyjaciel

Reputacja: 452
Wszechobecny

  • Postów:1054
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 04.06.2008 19:10

Mafia a gdzie tam cvary widzisz ?? Bo ja nie widze cały temat przeczytałem + posty i nie widze moze ślpey już jestem.


No chyba jesteś ślepy ;]

- Otwórz plik amxx.cfg i na jego końcu dopisz amx_minibans_reason "Powod Bana" - tak możesz 7 razy (Jeden wpis to jeden powód w menu). 
- Dodatkowo w pliku amxx.cfg na jego końcu dopisz amx_minibans_forum "adres_twojego_forum"


A to co to jest ? Komendy ?
  • +
  • -
  • 0

#6 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 04.06.2008 19:10

Mafia a gdzie tam cvary widzisz ??

A ja widzę
amx_banshot_type <1,2,3,4> 

1. Ban na Steam_ID 
2. Ban na IP 
3. Zbanuj wykorzystując AMX Bans 
4. Nie banuj - zrób screenshot


#7 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 04.06.2008 20:32

Zatkało kakało :P
  • +
  • -
  • 0

#8 zer0.

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 428
Wszechobecny

  • Postów:2116
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kw
Offline

Napisano 05.06.2008 07:11

amx_banshot_type <1,2,3,4>

1. Ban na Steam_ID
2. Ban na IP
3. Zbanuj wykorzystując AMX Bans
4. Nie banuj - zrób screenshot


podobne do mini_bans i dziala prawie na tej samej zasadzie xD
http://amxx.pl/viewt...light=mini_bans


Wziales to z mojego linku nie mafii ;)
  • +
  • -
  • 0

#9 Sliwa

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:78
  • GG:
Offline

Napisano 05.06.2008 16:24

Tak prawda cwaniak.
  • +
  • -
  • 0

#10 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 05.06.2008 16:45

Tak prawda cwaniak.


o co ci chodzi?


- Otwórz plik amxx.cfg i na jego końcu dopisz amx_minibans_reason "Powod Bana" - tak możesz 7 razy (Jeden wpis to jeden powód w menu).
- Dodatkowo w pliku amxx.cfg na jego końcu dopisz amx_minibans_forum "adres_twojego_forum"


  • +
  • -
  • 0

#11 Sliwa

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:78
  • GG:
Offline

Napisano 06.06.2008 12:50

To nie było do ciebie ale fakt no dobra jeśli tak zrobiłem czemu nie działa ??
  • +
  • -
  • 0

#12 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 06.06.2008 15:39

Bo źle coś zrobiles O:)
  • +
  • -
  • 0

#13 Sliwa

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:78
  • GG:
Offline

Napisano 06.06.2008 21:37

hmmm co mogłem źle zrobić ? Bo ja nic takiego nie widze ;/ a takie pytanko jeszcze czy jak banuje to admin widzi tą informacje w lewym rogu ekranu ?? Bo chyba wszyscy powinni ją widzieć kto i za co jest zbanowany.
  • +
  • -
  • 0

#14 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 07.06.2008 00:43

hmmm co mogłem źle zrobić ? Bo ja nic takiego nie widze ;/ a takie pytanko jeszcze czy jak banuje to admin widzi tą informacje w lewym rogu ekranu ?? Bo chyba wszyscy powinni ją widzieć kto i za co jest zbanowany.


Tak....

jak niedziala to wez banshot
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych