Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 HunteR

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:82
Offline

Napisano 07.08.2009 14:39

Witam
Mam problem, gdy zmieniam mape na awp_rooftops serwer pada. Mam wgrane all pliki .wad etc. od tej mapy oraz innych z hns i nadal nie dziala. proszę pomozcie.
  • +
  • -
  • 0

#2 PioneK

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:70
Offline

Napisano 07.08.2009 22:20

mapa na 100% jest źle wgrana ... jak tak samo miałem z mapą de_russka ... spróbuj z innego serwera sciagnąć i wrzucić jeszcze raz
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych