Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

sXe 5.4 wyłącza się podczas gry


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Avill

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
Offline

Napisano 02.06.2008 23:38

Tak jak w temacie, gram i za chwilę mam "nie wysyłaj" z programem sXe. Po tym mogę grać dalej, ale gdy zmienia się mapa, pod koniec ładowania Counter się zawiesza. Wtedy nie mogę wyłączyć procesów, zmienić priorytetów ani żadnej innej integracji na tym procesie. Jedyne rozwiązanie to reset kompa.

Może jakiś patch to rozwiąże.

Dołączona grafika
  • +
  • -
  • 0

#2 Gruby AG

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
Offline

Napisano 03.06.2008 12:32

Mam ten sam błąd oraz wiele innych osób grających na Rzeźni. Mogę dołożyć jeszcze jeden błąd, podczas gry klatkuje mi CS ( ping jest normalny ).
Co może być przyczyną tych problemów?
  • +
  • -
  • 0

#3 Avill

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
Offline

Napisano 03.06.2008 16:02

Dokładnie, na rzeźni mi się wyłącza.

Proszę o wypowiedź kogoś kompetentnego.
  • +
  • -
  • 0

#4 zer0.

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 428
Wszechobecny

  • Postów:2116
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kw
Offline

Napisano 03.06.2008 16:41

Dokładnie, na rzeźni mi się wyłącza.

tylko na RzeZni ? czy moze na all serwach z sxe..
  • +
  • -
  • 0

#5 PrzemaS

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:106
  • GG:
  • Lokalizacja:Ryczywół
Offline

Napisano 03.06.2008 17:14

Moj kumpel ma problem z sXe 5.4 a on w ogóle nie gra na rzezni
  • +
  • -
  • 0

#6 Avill

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
Offline

Napisano 03.06.2008 22:43

@H4X

Nie grałem na innym z wymaganiem sXe 5.4. Sprawdzę i edytuję.

@edit
Nawet gdy nie gram, a mam włączonego sXe to się po jakimś czasie wyłącza.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych