Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

RoundSound nie gra piosenek !


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 dEAL'

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:137
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 15.04.2014 12:33

Witam dziś zainstalwoałem na serwer oto ten plugin:

http://amxx.pl/topic...962-roundsound/

 

Wszystko pokazuje pod tymi komendami, ale nie graja moje piosenki gdy klikam /rs --> Playlista to mam nazwy swoich piosenek lecz graja te standardowe.

Tak jak widać na ss wszystko działa tylko graja podstawowe nuty.

 

28kudlc.png


Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa.

#2 Jadek

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 80
Zaawansowany

  • Postów:288
  • GG:
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 15.04.2014 13:16

Może po prostu w RoundSound.ini zmieniłeś tylko nazwy piosenek, a nie zmieniłeś ich plików? Może są jakieś logi? Jeśli tak to je tutaj wrzuć.


  • +
  • -
  • 0

#3 dEAL'

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:137
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 15.04.2014 13:39

oto logi:

L 04/15/2014 - 14:29:41: No rule BLOCK sound\misc\roundsound\s1.mp3.ztmp
L 04/15/2014 - 14:29:42: No rule BLOCK sound\misc\roundsound\s2.mp3.ztmp
L 04/15/2014 - 14:29:42: No rule BLOCK sound\misc\roundsound\s3.mp3.ztmp
L 04/15/2014 - 14:29:42: No rule BLOCK sound\misc\roundsound\s4.mp3.ztmp
L 04/15/2014 - 14:29:42: No rule BLOCK sound\misc\roundsound\s5.mp3.ztmp
L 04/15/2014 - 14:29:42: No rule BLOCK sound\misc\roundsound\s6.mp3.ztmp

Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa.

#4 Guxi7

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:43
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Podhale
Offline

Napisano 15.04.2014 16:06

Z tego co wiem pliki .ztmp są zbędne. Te nowe pobrały Ci się czy nie?
Bo mi też nie pobiera muzy...
  • +
  • -
  • 0

#5 Spaider Man

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:38
  • Lokalizacja:polska
Offline

Napisano 15.04.2014 18:30

moze nie nadpisales



#6 Jadek

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 80
Zaawansowany

  • Postów:288
  • GG:
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 15.04.2014 22:35

A te nowe nazwaleś tak samo jak te stare ? Jeśli tam to musisz nazwać je inaczej gdyż ponieważ nie będzie ich serwer nadpisywał i będzie odtwarzał te ostatnio zapisane.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych