[ROZWIĄZANE] Menu serwerowe - jak ustawić...
Najlepsza odpowiedź
Lacostii
16.03.2014 03:02
Tak jak piszą, nikt Ci nie pomoże w sprawie bindowania graczom klawiszy. Za to mogę polecić alternatywę. Wywoływanie menu na klawisz X , czyli standardowo na polecenie "radio2".
public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_clcmd("say /menu", "menu") }
To wyżej zamieniasz na to w pluginie:
public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_clcmd("say /menu", "menu") register_clcmd("radio2", "menu"); }Przejdź do postu

BizoN_
15.03.2014
Witam, mam pytanie, jak dodać do tego kodu, aby na serwerze jak ktoś kliknie V wyświetlało się to własnie menu ?
http://www.wklejto.pl/194737
Pozdrawiam i liczę na odpowiedź.
BizoN_
15.03.2014
Jak nic nie wnosisz do tematu to nie pisz. Na wielu serwerach widziałem, a nawet używałem tą opcje.
Kuba22
15.03.2014
Na tym forum obowiązuje zakaz rozpowszechniania pluginów, które zmieniają zawartość plików graczom. Więc nikt Ci chyba nie pomoże.
Użytkownik Kuba22 edytował ten post 15.03.2014 23:06
Najlepsza odpowiedź
Lacostii
16.03.2014
Tak jak piszą, nikt Ci nie pomoże w sprawie bindowania graczom klawiszy. Za to mogę polecić alternatywę. Wywoływanie menu na klawisz X , czyli standardowo na polecenie "radio2".
public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_clcmd("say /menu", "menu") }
To wyżej zamieniasz na to w pluginie:
public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_clcmd("say /menu", "menu") register_clcmd("radio2", "menu"); }