Działa, plus dla ciebie  Lecz mógłbyś jeszcze sprawdzić ten plugin (plugin w załączniku) gdyż nie zapisuje monet nie wiem dlaczego
 Lecz mógłbyś jeszcze sprawdzić ten plugin (plugin w załączniku) gdyż nie zapisuje monet nie wiem dlaczego  wylosuje monety lub zabije kogoś lub dodam sobie przez komendę to po zmianie mapy mam znów 0 monet
 wylosuje monety lub zabije kogoś lub dodam sobie przez komendę to po zmianie mapy mam znów 0 monet  lub też się czasem zdarzy że zapisze monety lecz co jest zmiana mapy to mi odejmuję 15 monet tak co zmianę mapy
 lub też się czasem zdarzy że zapisze monety lecz co jest zmiana mapy to mi odejmuję 15 monet tak co zmianę mapy 

@Edit

Sprawdziłem dokładnie ten błąd i Dokładny błąd jest taki że każdemu pobiera tą samą wartość monet czyli jak ja wbije pierwszy na serw (przykładowo) i mam np. 54321 monety to każdy ma tyle samo monet, nie wiem dlaczego nie chce każdemu ustawić swojej wartości tylko pobiera wartość pierwszej osoby, proszę o pomoc jak to naprawić?? lub niech ktoś mi to naprawi gdyż robię już ten sklep 8 dni i cały czas jakieś problemy z nim jak jedno zrobione to drugie sie psuję i tak w kółko. 

Użytkownik Mr.Skull edytował ten post 06.03.2014 17:44