/cstrike
/cstrike/addons/metamod
/cstrike/addons/amxmodx/configs
/cstrike/addons/amxmodx/configs/maps
/cstrike/addons/amxmodx/plugins
Czytałem że na foldery trzeba dać inny chmod niz 777 więc pytam sie jaki
już 2 raz mi ruski hack chcial przejac serwer
Jak zły dzial to przepraszam ale nie wiedziałem gdzie to ![]()
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
[ROZWIĄZANE] jaki chmod nadać na foldery z serwera
Napisano 19.02.2014 07:15
Jeżeli nie potrafisz wgrać prostego VIP'a albo RS'ów to po co sie bierzesz za serwer ?! Przez takich jak ty CS padnie
Napisano 19.02.2014 09:22
770 ;]
Zabezpiecz hasło rcon, lub wydupcaj je całkowicie ;]
Użytkownik opalejro edytował ten post 19.02.2014 09:23
Nie pomagam na GG/PW ew. odpłatnie. (Pamiętaj że za 20zł nie otwieram nawet notatnika)
Spam o pomoc przy serwerze/pluginach/skryptach równoznaczne jest z automatycznym dodaniem Cię do listy osób ignorowanych.
Ps. DarkGL idę po Ciebie.
Napisano 19.02.2014 10:24
Tutaj masz kompleksowo opisane w jakich przypadkach jakie chmody zastosować i co to za sobą niesie.
NIE pomagam na PW. Nie trudź się, na zlecenia nie odpiszę... Od pomagania jest forum.
NIE zaglądam w tematy wysłane na PW. Jeśli są na forum to prędzej czy później je przeczytam. Jeśli mam co w nich odpisać, to odpiszę.

Napisano 19.02.2014 11:17
Zabezpieczanie serwera przed hackiem upload
Tutaj masz kompleksowo opisane w jakich przypadkach jakie chmody zastosować i co to za sobą niesie.
Tylko że tu nie ma nigdzie cyfr
Ja bym wolal od razu cyfry gotowe co wpisać ![]()
Jeżeli nie potrafisz wgrać prostego VIP'a albo RS'ów to po co sie bierzesz za serwer ?! Przez takich jak ty CS padnie
Napisano 19.02.2014 11:40
1 - wykonanieTylko że tu nie ma nigdzie cyfrZabezpieczanie serwera przed hackiem upload
Tutaj masz kompleksowo opisane w jakich przypadkach jakie chmody zastosować i co to za sobą niesie.Ja bym wolal od razu cyfry gotowe co wpisać
2 - zapis
4 - odczyt
A sumy tych cyfr dają połączone opcje, czyli np.
3 - wykonanie i zapis
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Napisano 20.02.2014 23:05
To znów ja. Super poustawialem CHMODY tylko teraz jakie dac zeby działał FD i byl serwer zabezpieczony ![]()
Napisano 22.02.2014 09:01
Zgaduję, że fastdownload się generuje automatycznie na tym hostingu? Musisz dać prawa odczytu dla wszystkich, czyli ostatnią cyferkę zmienić na 5 w przypadku folderów i 4 w przypadku plików.
NIE pomagam na PW. Nie trudź się, na zlecenia nie odpiszę... Od pomagania jest forum.
NIE zaglądam w tematy wysłane na PW. Jeśli są na forum to prędzej czy później je przeczytam. Jeśli mam co w nich odpisać, to odpiszę.

Napisano 22.02.2014 10:21
705 na folder maps i dalej pobiera powoli
tak FD sam sie generuje ![]()
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Dodatki SourceMod