Witam, proszę o stworzenie dwóch perków, gdyż ja nie mam do tego głowy. Z góry dziękuje.
Tajemniczy Lekarz - Może wskrzeszać sojusznika raz na rundę.
Łowca głów - Za zabójstwo strzałem w głowę dostaje 100 expa.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 11.02.2014 09:10
wątpię czy zadziała w perku ale zobacz
tu masz cvary ustaw sobie według uznania
cod_revkit_time - Jak długo ma wskrzeszać osobę. Standardowo: 3(sekundy) cod_revkit_health - Ile ma dać graczowi hp po wskrzeszeniu. Standardowo: 75(hp) cod_revkit_distance - Z jakiego maksymalnej odległość można wskrzeszać. Standardowo: 100(dystanse) cod_revkit_xpdefiling - Ile expa ma dawać za 'zjedzenie' przeciwnika. Standardowo: 10(exp) cod_revkit_xpraise - Ile expa ma dawać za wskrzeszenie osoby ze swojej drużyny. Standardowo: 20(exp) cod_revkit_hpdefiling - Ile hp ma dawać za 'zjedzenie' przeciwnika. Standardowo: 30(hp) cod_revkit_ile - Ile osób można wskrzesić na rundę. Standardowo: 10
Użytkownik B4DZ!0 edytował ten post 11.02.2014 09:11
![]() |
Perk
[ROZWIĄZANE] Perk ktory pozostawia tylko knifeNapisany przez DenY, 01.02.2023 ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Perk
[ROZWIĄZANE] prozba o perk nidzisniewidocznychNapisany przez Anonimowy09, 28.01.2023 ![]() |
|
![]() |
||
Problem z perkiem Tarcza Swatnie dzialajaca tarcza Napisany przez neolagg, 23.07.2021 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
Perk
[ROZWIĄZANE] Proszę o perkNapisany przez wubhcinj, 14.07.2021 ![]() |
|
![]() |
||
Perk
Proszę o perkPerk: MP5 | połowa ammo w magazynku (15) | podwójny dmg Napisany przez therealfr0zen, 18.11.2020 ![]() |
|
![]() |
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych