Witam, mam problem aby dodać noktowizor dla survivora/snajpera robiłem tak samo jak na ZP 4.3 ale nie działa.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Jak dodać noktowizor dla Snajpera/Survivora
Napisano 24.01.2014 19:51
Napisano 25.01.2014 07:04
Ja tam od razu miałem na ZPA dodany, a może nie masz koloru ustawionego?
Mam tak i mi działa, jeśli to Ci nie potrzebne to sorki
// Flashlight & Nightvision // ------------------------ zp_nvg_give 1 // Give nightvision [0-disabled // 1-enabled // 2-enabled, but no auto turning on] zp_nvg_custom 1 // Enable custom nightvision zp_nvg_size 90 // Nightvision size (radius) zp_nvg_color_R 255 // Zombie custom nightvision color (red) zp_nvg_color_G 130 // Zombie custom nightvision color (green) zp_nvg_color_B 255 // Zombie custom nightvision color (blue) zp_nvg_hum_color_R 10// Human/Spectator custom nightvision color (red) zp_nvg_hum_color_G 255 // Human/Spectator custom nightvision color (green) zp_nvg_hum_color_B 230// Human/Spectator custom nightvision color (blue) zp_nvg_nem_color_R 210 // Nemesis custom nightvision color (red) zp_nvg_nem_color_G 20 // Nemesis custom nightvision color (green) zp_nvg_nem_color_B 170 // Nemesis custom nightvision color (blue) zp_nvg_assassin_color_R 90 // Assassin custom nightvision color (red) zp_nvg_assassin_color_G 60 // Assassin custom nightvision color (green) zp_nvg_assassin_color_B 30 // Assassin custom nightvision color (blue)
Napisano 25.01.2014 16:49
Survivor/Snajper nie Assasin/Nemesis
Napisano 25.01.2014 17:20
Może spróbuj ogarnąc jego "otoczkę" działa podobnie jak noktowizor. Surwiwora noktowizor chyba z typowego "humana" wczytuje ? PS: Jeśli ten post jest zbędny to sorki, proboje pomoc ale nie wiem o co dokładnie chodzi
Napisano 25.01.2014 18:48
Ja chcę noktowizor i uj
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: zombie plague advance
![]() |
Zombie Plague Advance
[ROZWIĄZANE] Spolszczenie Menu (M) [.sma]Spolszczenie z języka ang. na język polski. Napisany przez Suoltra, 16.10.2020 ![]() |
|
![]() |
||
Zombie Plague Advance
PrezentyNapisany przez csMaster, 12.04.2018 ![]() |
|
![]() |
|||
Zombie Plague Advance
DźwiękiNapisany przez Zolherek, 27.11.2017 ![]() |
|
![]() |