mam problem z wgraniem pluginu na rs http://amxx.pl/topic...d-round-sounds/
wgralem wszystko zgodnie z instrukcja ale nic nie dziala
ktoc pomoze
?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 17.01.2014 01:28
mam problem z wgraniem pluginu na rs http://amxx.pl/topic...d-round-sounds/
wgralem wszystko zgodnie z instrukcja ale nic nie dziala
ktoc pomoze
?
Napisano 17.01.2014 02:08
Zobacz czy dopisałeś do plugins.ini
alt_end_round_sounds.amxx
Zobacz czy cvary w pliku amxx.cfg są ustawione jak tutaj.
ers_enabled 1 //czy plugin ma działać 0 - wyłączony / 1 - właczony, oryginalnie 1
ers_player_toggle 1 //komenda "/roundsound" (dzięki tej komendzie każdy gracz będzie mógł wyłączyć i włączyć sobie muzykę na koniec rundy) 0 - wyłączona / 1 - właczona, oryginalnie 1
erc_time_ads 120 // czas w sekundach co ile ma wyświetlać w czacie informacje o "/roundsound" 0 - wyłączony, oryginalnie 120
erc_random_precache ile_piosenek_dla_terro-ile_piosenek_dla_ct //ilość plików muzycznych na drużynę, przykład:
Stworzyłeś czy wrzuciłeś roundsound.ini i dopisałeś nazwy utworów ścieżkami?
"sound/misc/ctwinnar2.wav" "CT"
"sound/misc/twinnar2.wav" "T"
Sprawdź to wszystko, jak dalej nie będzie śmigać to pomyślimy co dalej ![]()
![]()
Serdecznie zapraszamy!!!!
Pomogłem ?? daj
Napisano 17.01.2014 02:08
Powinno pomóc ja przed sekundą zainstalowałem z ciekawości i mi śmiga, aczkolwiek mi RS przeszkadzają w grze ![]()
Przez przypadek dałem ci + ech.
[SORA, że post pod postem
]
Użytkownik Habebable. edytował ten post 17.01.2014 02:20
![]()
Pomogłem ?? daj
Napisano 17.01.2014 02:21
czy mam dopisac do amxx.cfg ???
ers_enabled 1 //czy plugin ma działać 0 - wyłączony / 1 - właczony, oryginalnie 1
ers_player_toggle 1 //komenda "/roundsound" (dzięki tej komendzie każdy gracz będzie mógł wyłączyć i włączyć sobie muzykę na koniec rundy) 0 - wyłączona / 1 - właczona, oryginalnie 1
erc_time_ads 120 // czas w sekundach co ile ma wyświetlać w czacie informacje o "/roundsound" 0 - wyłączony, oryginalnie 120
erc_random_precache ile_piosenek_dla_terro-ile_piosenek_dla_ct //ilość plików muzycznych na drużynę, przykład:
Napisano 17.01.2014 02:24
Tak jak masz amxx.cfg to na samym dole daj jakiś odstęp i wklej to a tam gdzie masz
erc_random_precache 5 ilość plików muzycznych na drużynę
I będzie otwarzało ci 5 utworów i u CT i u TT
![]()
Pomogłem ?? daj
Napisano 17.01.2014 02:36
nic mi to nie dało
inne razy miałem na servach rsy działało zawsze teraz nie wiem co źle robię
Napisano 17.01.2014 02:50
podeślij amxx.cfg
![]()
Pomogłem ?? daj
Napisano 17.01.2014 03:13
rsy zaczęły się ściągać nagle jak zmieniłem mapę na dd2 nie chcą się pobierać, teraz murze tylko ogarnąć fd dam znac jak skończę ogarniać fd czy działa wszystko ![]()
Napisano 22.01.2014 01:00
raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych