Witam poszukuję dobrego hostingu gier pod serwer Diablo Mod aby był w miarę tani ale natomiast stabilny. ?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

[POSZUKUJĘ] Dobry hosting gier FPS
Temat rozp. FvN3, 10.01.2014 22:42
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10.01.2014 22:52
Prosta zależność - im droższy tym stabilniejszy. Ogólnie polecę najlepszy - pukawka (droga), potem zabijaka (trochę taniej), a jeśli tak naprawdę musisz tanio to dość dobrą jakość za bardzo niską cenę ma fiberhost
Napisano 10.01.2014 23:00
Nie ma co przesadzać. Wg. mnie aktualnie większość hostingów sprawuje się dobrze i o ile nie masz bardzo wymagającego moda, to możesz na tych średniej klasy stawiać bez problemu.
Napisano 10.01.2014 23:18
No tak, jeśli masz serwerygier to nie dziwię się że masz dość 
Dedyki? hmm, teoretycznie może być, lecz totalnie nie polecam tego hostingu pod względem supportowym, dlatego wg mnie fiberhost jest lepszym rozwiązaniem, gdyż nie ma z nimi większych problemów, a bynajmniej takich jak na dedyki.

Dedyki? hmm, teoretycznie może być, lecz totalnie nie polecam tego hostingu pod względem supportowym, dlatego wg mnie fiberhost jest lepszym rozwiązaniem, gdyż nie ma z nimi większych problemów, a bynajmniej takich jak na dedyki.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych