Załączone pliki
Użytkownik TyrTrek edytował ten post 27.12.2013 00:59
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 27.12.2013 00:58
Użytkownik TyrTrek edytował ten post 27.12.2013 00:59
JEŚLI POMOGŁEM DAJ +
Napisano 27.12.2013 01:05
new iRemaining = cod_get_user_coins(id - get_pcvar_num( g_pStaminaCost );
Zapomniałeś o jednym nawiasie który powinien kończyć funkcję cod_get_user_coins.
Co do reszty errorów - podałeś zbyt dużo parametrów komendy, cod_get_user_coins ma tylko jeden parametr - index gracza któremu chcesz sprawdzić tą liczbę monet.
Napisano 27.12.2013 01:24
new iRemaining = cod_get_user_coins(id - get_pcvar_num( g_pStaminaCost );Zapomniałeś o jednym nawiasie który powinien kończyć funkcję cod_get_user_coins.
Co do reszty errorów - podałeś zbyt dużo parametrów komendy, cod_get_user_coins ma tylko jeden parametr - index gracza któremu chcesz sprawdzić tą liczbę monet.
dobra udalo mi sie , teraz tak wiesz moze od czego ta linijka ?
774 .cs_set_user_money( id, iRemaining ); jest kilka takich nw czy to od powiekszania um , za monety moge tu zrobic czy co to jest ?
JEŚLI POMOGŁEM DAJ +
Napisano 27.12.2013 01:41
new iRemaining = cod_get_user_coins(id - get_pcvar_num( g_pStaminaCost );Zapomniałeś o jednym nawiasie który powinien kończyć funkcję cod_get_user_coins.
dobra udalo mi sie , teraz tak wiesz moze od czego ta linijka ?
774 .cs_set_user_money( id, iRemaining ); jest kilka takich nw czy to od powiekszania um , za monety moge tu zrobic czy co to jest ?
No właśnie ni z cholery nie umiem rozgryźć tego kodu, nie wiem czy nie jest w tym coś zepsute.
Napisano 27.12.2013 01:49
chce wlasnie zeby z dolarow na monety przerobic te klany
tu takie cos dodalem errorami nie sypie ale nadal na monety nie dziala nw moze jakis natyw nie ustawilem albo cos ;x
JEŚLI POMOGŁEM DAJ +
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych