Prośba o pomoc w naprawie pliku
Werix
15.12.2013
Witam , chciałbym was prosic o pomoc w pluginie a mianowicie chodzi mi o to ze mam plugin "NoSlowDown" i w nim chodzi o to ze jak wpisze /slow to mam tryb ze spowolnieniem a jak /noslow to tryb bez spowolnienia a problem tkwi w tym ze mi nie dziala komenda /noslow i zwracam sie z prośba do was o to abyscie pomogli mi to naprawic
dodam w zalaczniku plik .sma . Prosiłbym o szybka pomoc bo ja jestem w tym zielony :<
od razu dziękuje za pomoc .
Załączone pliki
CsBoost
16.12.2013
Done:
/* Plugin generated by AMXX-Studio */ #include <amxmodx> #include <engine> #include <ColorChat> #define PLUGIN "New Plug-In" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "Grzesiek" #define menukeys (1<<0)|(1<<1) new bool: ma[33]; new prefix []= "cs-miski.pun.pl" public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_menucmd(register_menuid("question_menu"), menukeys, "slowmenu") register_clcmd("say /slow", "slow"); register_clcmd("say /noslow", "noslow"); } public client_connect(id) { set_task(20.0, "question_menu", id) } public question_menu(id) { show_menu(id, menukeys, "\y Jak chcesz grac ?^n^n\w1.\y Slow^n\w2.\r No Slow^n", -1, "question_menu") } public slowmenu(id, key) { if ( key == 0 ) { ma[id] = false ColorChat(id, GREEN, "%s ^x01 Aktualnie grasz w trybie : ^x04 Slow", prefix); } if( key == 1 ) { ma[id] = true ColorChat(id, GREEN, "%s ^x01 Aktualnie grasz w trybie : ^x04 Noslow", prefix); } } public slow(id) { if(ma[id]) { ma[id] = false ColorChat(id, GREEN, "%s ^x01 Aktualnie grasz w trybie : ^x04 Slow", prefix); } else { ColorChat(id, GREEN, "%s ^x01 Przeciez grasz w trybie : ^x04 Slow", prefix); } } public noslow(id) { if(!ma[id]) { ma[id] = true ColorChat(id, GREEN, "%s ^x01 Aktualnie grasz w trybie : ^x04 Noslow", prefix); } else { ColorChat(id, GREEN, "%s ^x01 Przeciez grasz w trybie : ^x04 Noslow", prefix); } } public client_PreThink(id) { if(ma[id]) { entity_set_float(id, EV_FL_fuser2, 0.0) } }