Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
Klasa

Klasa z większym magazynkiem!Bardzo proszę o pomoc

klasa

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 Jackop95

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 20
Życzliwy

  • Postów:116
  • Imię:Kuba
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 05.12.2013 16:24

A wiec siedze juz 3 dzień nad klasą która miała by wiekszy magazynek w M4A1 tzn zamiast 30 naboi w magazynku miała by 60. 

 

Na forum znalazłem pare funkcji ale nie działają lub ja nie umiem ich wykorzystać: 

http://amxx.pl/topic...k-inteligencja/

http://amxx.pl/topic...la-danej-klasy/

 

Pomoże mi ktoś ?? 



#2 sharkowy

    Lokalna anomalia sejsmiczna o nieustalonej genezie.

  • Przyjaciel

Reputacja: 71
Pomocny

  • Postów:1913
Offline

Napisano 05.12.2013 17:30

Pisane na szybko, sprawdź xD

#include amxmodx
#include amxmisc
#include codmod
#include cstrike
#include engine
        
new const nazwa[]   = "Klasa";
new const opis[]    = "Ma 60 naboi w M4";
new const bronie    = (1<<CSW_M4A1);
new const zdrowie   = 0;
new const kondycja  = 0;
new const inteligencja = 0;
new const wytrzymalosc = 0;

new bool:ma_klase[33];
    
public plugin_init()
{
	register_plugin(nazwa, "1.0", "amxx.pl");

	cod_register_class(nazwa, opis, bronie, zdrowie, kondycja, inteligencja, wytrzymalosc);
}

public cod_class_enabled(id)
{
	ma_klase[id]=true
    	new weapon_id = find_ent_by_owner(-1, "weapon_m4a1", id)
    	if(weapon_id)
    	cs_set_weapon_ammo(weapon_id, 60)
}

public cod_class_disabled(id)
	ma_klase[id]=false

  • +
  • -
  • 0

2011 - Admin FFA

2011 ~ 2012 - Support Team

2012 ~ 2014 - Moderator

2014 - Junior Admin

2015 - Przyjaciel  R.I.P. sharkowy :(

 


#3 Jackop95

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 20
Życzliwy

  • Postów:116
  • Imię:Kuba
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 05.12.2013 17:51

Niedziała nadal jest 30 ammo w magazynku :( 


Użytkownik Jackop95 edytował ten post 05.12.2013 18:00


#4 sharkowy

    Lokalna anomalia sejsmiczna o nieustalonej genezie.

  • Przyjaciel

Reputacja: 71
Pomocny

  • Postów:1913
Offline

Napisano 05.12.2013 18:04

Na testowym bez cod moda działało, może zobacz to :P

#include amxmodx
#include amxmisc
#include codmod
#include cstrike
#include engine
        
new const nazwa[]   = "Klasa";
new const opis[]    = "Ma 60 naboi w M4";
new const bronie    = (1<<CSW_M4A1);
new const zdrowie   = 0;
new const kondycja  = 0;
new const inteligencja = 0;
new const wytrzymalosc = 0;

new bool:ma_klase[33];
    
public plugin_init()
{
	register_plugin(nazwa, "1.0", "amxx.pl");

	cod_register_class(nazwa, opis, bronie, zdrowie, kondycja, inteligencja, wytrzymalosc);
}

public cod_class_enabled(id)
{
	ma_klase[id]=true
    	new weapon_id = find_ent_by_owner(-1, "CSW_M4A1", id)
    	if(weapon_id)
    	cs_set_weapon_ammo(weapon_id, 60)
}

public cod_class_disabled(id)
	ma_klase[id]=false



  • +
  • -
  • 0

2011 - Admin FFA

2011 ~ 2012 - Support Team

2012 ~ 2014 - Moderator

2014 - Junior Admin

2015 - Przyjaciel  R.I.P. sharkowy :(

 


#5 Jackop95

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 20
Życzliwy

  • Postów:116
  • Imię:Kuba
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 05.12.2013 18:26

Dalej bez zmian :( 

 



#6 sharkowy

    Lokalna anomalia sejsmiczna o nieustalonej genezie.

  • Przyjaciel

Reputacja: 71
Pomocny

  • Postów:1913
Offline

Napisano 05.12.2013 19:40

Może to xD nie pamiętam już jak to działa w cod modach ;x

#include amxmodx
#include amxmisc
#include codmod
#include cstrike
#include engine

new const nazwa[]   = "Klasa";
new const opis[]    = "Ma 60 naboi w M4";
new const bronie    = (1<<CSW_M4A1);
new const zdrowie   = 0;
new const kondycja  = 0;
new const inteligencja = 0;
new const wytrzymalosc = 0;

new bool:ma_klase[33];

public plugin_init()
{
	register_plugin(nazwa, "1.0", "amxx.pl");
	
	cod_register_class(nazwa, opis, bronie, zdrowie, kondycja, inteligencja, wytrzymalosc);
	register_event("CurWeapon", "CurWeapon", "be", "1=1")
}

public cod_class_enabled(id)
	ma_klase[id]=true

public cod_class_disabled(id)
	ma_klase[id]=false


public CurWeapon(id)
{
	new weapon = read_data(2);
	new weapon_id = find_ent_by_owner(-1, "CSW_M4A1", id)
	
	if(ma_klase[id])
	{
		if(weapon == CSW_M4A1)
		{
			cs_set_weapon_ammo(weapon_id, 60)
		}
		
	}
}
/* AMXX-Studio Notes - DO NOT MODIFY BELOW HERE
*{\\ rtf1\\ ansi\\ deff0{\\ fonttbl{\\ f0\\ fnil Tahoma;}}\n\\ viewkind4\\ uc1\\ pard\\ lang1045\\ f0\\ fs16 \n\\ par }
*/


  • +
  • -
  • 0

2011 - Admin FFA

2011 ~ 2012 - Support Team

2012 ~ 2014 - Moderator

2014 - Junior Admin

2015 - Przyjaciel  R.I.P. sharkowy :(

 


#7 Jackop95

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 20
Życzliwy

  • Postów:116
  • Imię:Kuba
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 05.12.2013 20:51

Niestety dalej nie ma efektu ;/



#8 Jackop95

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 20
Życzliwy

  • Postów:116
  • Imię:Kuba
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 07.12.2013 10:21

Pomoże mi ktoś Halllo proszę :) 



#9 Jackop95

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 20
Życzliwy

  • Postów:116
  • Imię:Kuba
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 08.12.2013 14:41

Refff.....

 

Mogę was prosić o pomoc ?? Hallo ! 



#10 Jackop95

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 20
Życzliwy

  • Postów:116
  • Imię:Kuba
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 09.12.2013 15:20

F5 

 

Czy zna się ktoś na tym ?? 



#11 Jackop95

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 20
Życzliwy

  • Postów:116
  • Imię:Kuba
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 11.12.2013 06:58

i znów ref ! 

 

Pomoże ktoś w końcu ?? 



#12 Jackop95

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 20
Życzliwy

  • Postów:116
  • Imię:Kuba
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 13.12.2013 14:40

Reffffffffffffffffffff



#13 Jackop95

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 20
Życzliwy

  • Postów:116
  • Imię:Kuba
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 15.12.2013 11:37

ref



#14 CheQ

    Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.

  • Junior Admin

Reputacja: 1984
Godlike

  • Postów:5534
  • Imię:Adaś
  • Lokalizacja:Glinianka
Offline

Napisano 15.12.2013 11:40

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Autor tematu zbanowany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0

b_560_95_1.png






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: klasa

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych