Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Serwer jest cały czas wyłączony


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 RasiaQ

    Wracam.

  • Power User

Reputacja: 302
Wszechpomocny

  • Postów:639
  • Steam:steam
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Browar Namysłów
Offline

Napisano 17.11.2013 13:18

Witam,

Mam pewien problem. Otóż mimo tego iż serwer jest cały czas włączony, na liście serwerów pokazuje, że jest wyłączony - zamiast ilości graczy i mapy jest po prostu <wyłączony>

Potrafi ktoś rozwiązać ten problem ?


  • +
  • -
  • 0

#2 Zabijaka Gryps

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 266
Wszechwidzący

  • Postów:563
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Świdnica
Offline

Napisano 17.11.2013 13:23

Na liście serwerów gdzie? Strona www - forum, amxbans, czy może na liście w cs, czy co?
  • +
  • -
  • 0

#3 Ogen Dogen

    Guru

  • Power User

Reputacja: 222
Profesjonalista

  • Postów:713
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Dąbrowa Górnicza
Offline

Napisano 17.11.2013 13:36

Może nie wgrałeś dproto ? Mi też się tak zdarzało jak jeszcze nie wgrałem dproto , że serwer chodził ale dało się tylko wejść przez konsole.


  • +
  • -
  • 0

b_350_20_360204_C20008_FFFFFF_000000.png 193.33.176.115:27015

 

94e23d811c.png

 


#4 CiachoCzek

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:63
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 17.11.2013 13:39

Pokazuje że jest włączony na panelu ?  Jeżeli tak to znaczy, że wgrałeś jakiś plugin/models który crashuje serwer..


  • +
  • -
  • 0

Lubie ciastka, czekoladowe ! :woohoo:

 


#5 Zabijaka Gryps

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 266
Wszechwidzący

  • Postów:563
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Świdnica
Offline

Napisano 17.11.2013 13:42

Pokazuje że jest włączony na panelu ?  Jeżeli tak to znaczy, że wgrałeś jakiś plugin/models który crashuje serwer..

Kto tu mówił o jakimś crashowaniu serwera? Autor pisał że serwer jest włączony, a pokazuje że jest wyłączony.
  • +
  • -
  • 0

#6 RasiaQ

    Wracam.

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 302
Wszechpomocny

  • Postów:639
  • Steam:steam
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Browar Namysłów
Offline

Napisano 17.11.2013 13:56

Wgrałem wczoraj dproto NS i Steam mogą wchodzić.

 

Jak odpalasz cs'a i wchodzisz w listę serwerów, to jest nazwa, ale tam gdzie powinien być status jest tylko <wyłączony> np.

Moj serwer [45001lvl[cos tam] 23/24 de_dust2

 

a u mnie :

moj serwer [201][bla bla] <wylaczony>

 

Tylko normalnie można wejść

 

 


  • +
  • -
  • 0

#7 killer98

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 58
Pomocny

  • Postów:370
  • GG:
  • Lokalizacja:Małopolska
Offline

Napisano 17.11.2013 14:49

Downgrade AMXX i dproto ?


  • +
  • -
  • 0

Pomogłem? Kliknij rep_up.png

b_350_20_FF0000_FF0000_000000_000000.png

Moimi autorytetami są: 6262 & 10153

Robię zabawy JailBreak i klasy CoD na zamówienie.


#8 RasiaQ

    Wracam.

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 302
Wszechpomocny

  • Postów:639
  • Steam:steam
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Browar Namysłów
Offline

Napisano 17.11.2013 15:02

Amxx 1.8.2

 

Dproto jest bo ludzie normalnie mogą wchodzić.

 


  • +
  • -
  • 0

#9 GeDox

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 125
Zaawansowany

  • Postów:315
  • Steam:steam
  • Imię:Przemysław
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 17.11.2013 15:58

Ustaw cvar sv_region na 255 :)


  • +
  • -
  • 2

#10 RasiaQ

    Wracam.

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 302
Wszechpomocny

  • Postów:639
  • Steam:steam
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Browar Namysłów
Offline

Napisano 17.11.2013 21:25

Chyba pomogło :D

 

Dziękuję !

 

Temat do zamknięcia.


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych