Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

VIP z generator - nie działa (?)



  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Sanito

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:25
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Wschowa
Offline

Napisano 16.10.2013 20:27

Witam. Wygenerowałem sobie vip'a na serwer. Jednak on nie działa. Tzn. niektóre opcje działają, m.in. podwójny skok, ale nie dodaje kasy, hp, VIP w tabeli etc, etc...

Wstawiam sma.

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

DR - 1000 FPS    banner_350x20_CFFFFFF-F6F6F6-000000-591F - 188.116.55.142:27017

DD2 - 1000 FPS  banner_350x20_CFFFFFF-F6F6F6-000000-591F - 188.116.55.142:27016

4FUN                     banner_350x20_CFFFFFF-F6F6F6-000000-591F - 188.116.55.142:27015


#2 Sloenthran

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 148
Zaawansowany

  • Postów:165
  • Steam:steam
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:-
Offline

Napisano 16.10.2013 20:29

A moduły takie jak fun czy hamsandwich masz odblokowane? :)


  • +
  • -
  • 0

#3 Sanito

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:25
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Wschowa
Offline

Napisano 16.10.2013 20:36

Na serwerze są, ale jak odblokować ? ;)


  • +
  • -
  • 0

DR - 1000 FPS    banner_350x20_CFFFFFF-F6F6F6-000000-591F - 188.116.55.142:27017

DD2 - 1000 FPS  banner_350x20_CFFFFFF-F6F6F6-000000-591F - 188.116.55.142:27016

4FUN                     banner_350x20_CFFFFFF-F6F6F6-000000-591F - 188.116.55.142:27015


#4 MrSpiryt

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:248
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Poznan
Offline

Napisano 16.10.2013 21:25

Jak sa jak nie wiesz jak odblokowac ?

 

Wpisalem w google to zagadnienie i pierwszy link odpowiedzial na to pytanie.


ZabijamBoLubie.PL


#5 Sanito

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:25
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Wschowa
Offline

Napisano 16.10.2013 21:28

Ok, odblokowane i nadal nie działa.


  • +
  • -
  • 0

DR - 1000 FPS    banner_350x20_CFFFFFF-F6F6F6-000000-591F - 188.116.55.142:27017

DD2 - 1000 FPS  banner_350x20_CFFFFFF-F6F6F6-000000-591F - 188.116.55.142:27016

4FUN                     banner_350x20_CFFFFFF-F6F6F6-000000-591F - 188.116.55.142:27015


#6 MrSpiryt

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:248
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Poznan
Offline

Napisano 16.10.2013 21:32

to jeszcze mape zmien zeby sie ustawienia wczytały.


ZabijamBoLubie.PL


#7 Sanito

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:25
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Wschowa
Offline

Napisano 16.10.2013 21:33

No tak, nawet serwer zrestartowałem dla pewności :P I NIC.

Nie dodaje kasy, HE, HP, nie pokazuje VIP'a w tabeli, nie dziala /vip , /vips. Jedynie jump :P


  • +
  • -
  • 0

DR - 1000 FPS    banner_350x20_CFFFFFF-F6F6F6-000000-591F - 188.116.55.142:27017

DD2 - 1000 FPS  banner_350x20_CFFFFFF-F6F6F6-000000-591F - 188.116.55.142:27016

4FUN                     banner_350x20_CFFFFFF-F6F6F6-000000-591F - 188.116.55.142:27015


#8 MrSpiryt

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:248
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Poznan
Offline

Napisano 16.10.2013 21:35

to udaj sie do generatora i wygeneruj tego Vipa na nowo, wrzuc sma i zobacz czy jakies logi rzyga


ZabijamBoLubie.PL


#9 Sanito

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:25
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Wschowa
Offline

Napisano 16.10.2013 22:04

L 10/16/2013 - 22:49:26: Invalid array handle provided (0)
L 10/16/2013 - 22:49:26: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "vip.amxx")
L 10/16/2013 - 22:49:26: [AMXX] Run time error 10: native error (native "ArraySize")
L 10/16/2013 - 22:49:26: [AMXX]  [0] vip_1811322.sma::client_authorized_vip (line 38)
L 10/16/2013 - 22:49:26: [AMXX]  [1] vip_1811322.sma::client_authorized (line 30)

(19.10.2013 01:27):
Kod w postach (np. źródło pluginu) umieszczaj w odpowiednich tagach (code/php/spoiler itp.), a powyżej 200 linijek tylko w załączniku lub na wklejce.

Załączone pliki


Użytkownik Benio101 edytował ten post 19.10.2013 01:26
Dodanie znacznika CODE

  • +
  • -
  • 0

DR - 1000 FPS    banner_350x20_CFFFFFF-F6F6F6-000000-591F - 188.116.55.142:27017

DD2 - 1000 FPS  banner_350x20_CFFFFFF-F6F6F6-000000-591F - 188.116.55.142:27016

4FUN                     banner_350x20_CFFFFFF-F6F6F6-000000-591F - 188.116.55.142:27015


#10 Gość_21977_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 19.10.2013 01:49

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum

AMX Mod XProblemy

do

AMX Mod XProblemy z pluginami





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych