Cześć,a więc zacznę od razu.Wie ktoś może jak zmienić nazwę serwera?Ponieważ ja wchodzę w plik server.cfg zmieniam w hostname resetuje serwer i nadal jest stara nazwa a nie ta którą dodałem.Próbowałem także przez hosting zmienić zmieniłem reset i nic nadal tamta stara .Mam serwer na hostingu beta.shooters.pl Proszę o pomoc
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

[ROZWIĄZANE] Jak zmienić nazwe serwera?

Najlepsza odpowiedź BlackDead , 15.10.2013 15:49
Nazwa na shooters.pl z tego co pamiętam była wpisywana automatycznie do server.cfg co jakiś czas. Musisz ją wypełnić w odpowiednim miejscu w panelu, wtedy będzie się prawidłowo zmieniać w server.cfg. Na wielu hostingach tak jest.
No fakt.Pewnie blokują zmianę nazwy,i wymuszają taka jaka jest w panelu,żeby ludzie nie kasowali @shoters.pl z nazwy.
Przejdź do postu
Napisano 15.10.2013 14:47
Napisano 15.10.2013 14:56
Nadal nie działa :C .Wejdz na gg tam moze bedziemy pisac 41295855 albo na steam pSk``
Napisano 15.10.2013 15:02
W konsoli na serwerze wpisz rcon_password "hasło" (jak masz wyłączony rcon to ustaw hasło w server.cfg i restart serwa)
Potem w konsoli rcon hostname "nowa nazwa serwea "
www.cs-staraszkola.pl
•PaintBall+Klasy+Exp: pb.cs-staraszkola.pl:27030
•Western Mod: wm.cs-staraszkola.pl:27020
•Base Builder: bb.cs-staraszkola.pl:27022
Zapraszam na: Cs-Reklamy.pl oraz System-Wymiany.pl
Napisano 15.10.2013 15:34
Nazwa na shooters.pl z tego co pamiętam była wpisywana automatycznie do server.cfg co jakiś czas. Musisz ją wypełnić w odpowiednim miejscu w panelu, wtedy będzie się prawidłowo zmieniać w server.cfg. Na wielu hostingach tak jest.
NIE pomagam na PW. Nie trudź się, na zlecenia nie odpiszę... Od pomagania jest forum.
NIE zaglądam w tematy wysłane na PW. Jeśli są na forum to prędzej czy później je przeczytam. Jeśli mam co w nich odpisać, to odpiszę.
Napisano 15.10.2013 15:49 Najlepsza odpowiedź
No fakt.Pewnie blokują zmianę nazwy,i wymuszają taka jaka jest w panelu,żeby ludzie nie kasowali @shoters.pl z nazwy.
www.cs-staraszkola.pl
•PaintBall+Klasy+Exp: pb.cs-staraszkola.pl:27030
•Western Mod: wm.cs-staraszkola.pl:27020
•Base Builder: bb.cs-staraszkola.pl:27022
Zapraszam na: Cs-Reklamy.pl oraz System-Wymiany.pl
Napisano 15.10.2013 17:07
Okej dzięki już pomógł mi Black temat mozna zamknac
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych