Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Przelewanie kasy z menu



  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 LageR#

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:76
  • GG:
  • Imię:Artur
  • Lokalizacja:Kujawsko - Pomorskie
Offline

Napisano 05.10.2013 10:48

Witam. Szukałem plugina, który na komendę /przelej wyświetla menu z graczami obecnie grającymi na serwerze, po wybraniu np. jedynki np. LageR#, pokazuję się menu wybrania ilości pieniędzy np.

1. 300

2. 500

3. 800

4. 1500

5. 2000

6. 4050

8. Własna kwota

0. Exit

, lecz go nie znalazłem. Jest ktoś taki, kto mógłby mi napisać taki plugin? Nie jednemu innemu graczowi pewnie by się przydał. Z góry, bardzo dziękuję!



 


  • +
  • -
  • 0

#2 Gość_21977_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 05.10.2013 13:10

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum

Scripting AMXXPytania

do

AMX Mod XSzukam pluginu

#3 TibacK

    Diler pod gimnazjum dla niepełnosprawnych dzieci

  • Power User

Reputacja: 466
Wszechobecny

  • Postów:2448
Online

Napisano 08.10.2013 20:14

wg mnie nie jest potrzebne to cale menu tylko zeby gracz wpisal kwote. Ale postaram sie zrobic jak znajde czas. Jbc to bd pisal na forum
  • +
  • -
  • 0

Sprzedam Paczkę CoD pod CS 1.6 (JEST WIELE WERSJI DO WYBORU TEJ PACZKI) na lvl od 201 - 601

Silnik (8 nowych statystyk, poprawiony zapis, dodatkowy exp, pozbyto się CurWeapon). Ponad 100 perków (do wyboru do koloru). Sklep, NOWE MISJE (QUESTY), premium i super premium, AUKCJE, KLANY, zapis nVault, 4 zestawy modeli bronii do wyboru!

JESTEŚ ZAINTERESOWANY KUPNEM? NAPISZ WIADOMOŚĆ DO MNIE!


#4 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 14.10.2013 17:20

Nie testowałem, ale tutaj masz wersję bez własnej kwoty(na razie):

 

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#5 LageR#

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:76
  • GG:
  • Imię:Artur
  • Lokalizacja:Kujawsko - Pomorskie
Offline

Napisano 14.10.2013 19:53

Jak pobrałem tutaj z załącznika to działa, ale normalnie jak nic nie robiłem to nie chcę się skompilować i jest napisane:


/tmp/textwkQI4w.sma(4) : fatal error 100: cannot read from file: "ColorChat
A jak bym zrobił z
menu_additem(menu, "300$");//1
	menu_additem(menu, "500$");//2
	menu_additem(menu, "800$");//3
	menu_additem(menu, "1500$");//4
	menu_additem(menu, "2000$");//5
	menu_additem(menu, "4050$");//6
	menu_additem(menu, "Wlasna Kwota");//7

na

menu_additem(menu, "300$");//1
	menu_additem(menu, "500$");//2
	menu_additem(menu, "800$");//3
	menu_additem(menu, "1500$");//4
	menu_additem(menu, "2000$");//5
	menu_additem(menu, "4050$");//6
	menu_additem(menu, "Wlasna Kwota");//8

to własna kwota byłaby o jedną linijkę niżej jak w reasonkicker "własny powód"?

A jeśli już tu piszę to kiedy będzie wersja z własną kwotą? I czy o ilę będzie?

I dzięki.


Użytkownik LageR# edytował ten post 14.10.2013 19:55

  • +
  • -
  • 0

#6 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 15.10.2013 15:51

Nie kompiluje ci, bo nie masz include'a. Jesli bedzie ci ta wersja dzialac to dorobie wlasna kwote ;)
@EDIT
Jesli chcesz odstep to w 4050$ daj po kwocie ^n
  • +
  • -
  • 0

#7 LageR#

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:76
  • GG:
  • Imię:Artur
  • Lokalizacja:Kujawsko - Pomorskie
Offline

Napisano 17.10.2013 16:39

Nie zrobię tak

 4050$^n

bo nie mogę skompilować ;)

A wszystko działa, tylko że jeśli mam 800 $ a chcę np. wysłać do kogoś 4050 $ to jest napisane, że Nie odnaleziono żadnego gracza.
I jak chcę własną kwotę to też.


  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych