Witam mam problem z kompilacją klas w każdej wyskakuje mi "error 088: number of arguments does not match definition"
łapcie klasy jak ktoś może niech powie jak to naprawić . Bo to nie są wszystkie klasy ;/
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 22.09.2013 10:22
Witam mam problem z kompilacją klas w każdej wyskakuje mi "error 088: number of arguments does not match definition"
łapcie klasy jak ktoś może niech powie jak to naprawić . Bo to nie są wszystkie klasy ;/
Napisano 22.09.2013 10:55
Kompilujesz to tu czy kompilacja lokalna ? Czy program masz na kompie do kompilowania ?
Napisano 22.09.2013 11:00
Pobierz compiler z tej strony http://amxx.pl/topic...lator-pluginow/ gdy go wypakujesz wejdz w compiler/include/codmod.inc i znajdz to
native cod_register_class(const nazwa[], const opis[], bronie, punkty_zdrowia, punkty_kondycji, punkty_inteligencji, punkty_wytrzymalosci);
i zamien na
native cod_register_class(const nazwa[], const opis[], bronie, punkty_zdrowia, punkty_kondycji, punkty_inteligencji, punkty_wytrzymalosci,const frakcja[]);
Klasy .sma wrzucasz do folderu compiler i klikasz compile , jezeli wyskoczy nazwa pluginu a pod tym header size , data size a obok liczby to oznacza ze plik zostal skompilowany i znajduje sie w compiler/compiled w wersji .amxx
Jak nie kminisz tego co ci napisalem to daj wszystkie klasy to wszystkie skompiluje
Użytkownik CraZzy edytował ten post 22.09.2013 11:01
Napisano 22.09.2013 11:05
Leci + dzięki stary
Napisano 22.09.2013 11:17
Paczka perkow.perki Napisany przez NAVIK, 24.03.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
CoD Nowy
Plugin na małe mapy.Napisany przez NAVIK, 16.02.2025 ![]() |
|
![]() |