Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[ROZWIĄZANE] bunnyhop problem


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Waterovsky

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:21
  • Lokalizacja:Piła
Offline

Napisano 04.09.2013 15:45

Cześć wszystkim. Mam problem z pluginem bunnyhop_pl.amxx. Problem polega na tym, że gdy np. na byle jakiej mapie rozpędzam się do +/- 1500 u/s i gdy próbuję gwałtownie skręcić to mnie spowalnia, tj. tak do około 700 u/s.

 

Komendy sv_airaccelerate 100 / 1000 i sv_airmove 10 nie pomagają.


Użytkownik Waterovsky edytował ten post 04.09.2013 15:46

  • +
  • -
  • 0

#2 donaciak

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 892
Czempion

  • Postów:2067
  • Steam:steam
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Kotlarka
Offline

Napisano 04.09.2013 17:48

Nie jestem pewien, ale spróbuj zwiększyć cvar sv_maxspeed do np. 20000


  • +
  • -
  • 0

#3 Waterovsky

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:21
  • Lokalizacja:Piła
Offline

Napisano 04.09.2013 18:26

Niestety, to nie to.


  • +
  • -
  • 0

#4 Waterovsky

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:21
  • Lokalizacja:Piła
Offline

Napisano 05.09.2013 12:30

Ok. Udało mi się rozwiązać problem.

Jakby ktoś potrzebował komend :
sv_airaccelerate "35000"

sv_airmove "1"

sv_maxvelocity "15000"


  • +
  • -
  • 0

#5 CheQ

    Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.

  • Junior Admin

Reputacja: 1984
Godlike

  • Postów:5534
  • Imię:Adaś
  • Lokalizacja:Glinianka
Offline

Napisano 05.09.2013 14:29

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Pomoc udzielona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0

b_560_95_1.png





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych