witam mam do was takie pytanko czy moge tylko jednej klasie usunac poczatkowa bron czyli glock,usp bo chce aby klasa miala tylko m4 i deagla a dostaje jeszcze usp albo glocka zaleznosci w ktorej druzynie jest ?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 15.08.2013 15:27
Napisano 15.08.2013 17:51
No na pewno sie da tylko ja nie umiem a ja nie chce w silniku tylko w jednej klasie pisalem ...
Napisano 15.08.2013 18:13
A próbowałeś do klasy dodać cod_take_weapon?
1:0 dla BeniaW odpowiedzi na ten status, przejrzałem kilka ostatnich Twoich postów i dodałem Ci kolejne 3 punkty ostrzeżeń. Mam nadzieję, że pomogłem.
Nie pomagam za darmo na pw.
Napisano 15.08.2013 18:23
Dodaj do includów:
#include <fun>
I na koniec sma:
public Spawn(id) { if(ma_klase[id]) { strip_user_weapons(id); cod_give_weapon(id, CSW_M4A1); cod_give_weapon(id,CSW_DEAGLE); } }
Powinno zadziałać, aczkolwiek nie testowałem
CoD Unikat - 99%
CoD + Paint Ball - 10%
CoD + Spolszczony DM - 5%
W planach:
CoD Pro (Odpicowany silnik, unikatowe klasy, perki i pluginy, awanse i wysokiej jakości modele broni)
CoD MW Edition (Nazwy klas odpowiadające bohaterom serii Call of Duty MW, modele broni i całkowicie przerobiony silnik)
Napisano 15.08.2013 19:06
#include <hamsandwich> #include <fun>
RegisterHam(Ham_Spawn, "player", "Spawn", 1);I dopiero:
public Spawn(id) { if(is_user_alive(id) || ma_klase[id]) { strip_user_weapons(id); cod_give_weapon(id, CSW_M4A1); cod_give_weapon(id,CSW_DEAGLE); } }Tylko że nie polecam takiego rozwiązania ponieważ strip_user_weapons powoduje zniknięcie jedynej bomby na serwerze
Użytkownik playaz44 edytował ten post 15.08.2013 19:15
1:0 dla BeniaW odpowiedzi na ten status, przejrzałem kilka ostatnich Twoich postów i dodałem Ci kolejne 3 punkty ostrzeżeń. Mam nadzieję, że pomogłem.
Napisano 15.08.2013 19:12
aha, na pewno, po co sprawdzać czy gracz jest żywy?? to po 1
a po 2 mi paki nie zabierało i zabierać nie będzie,
po 3 strip_weapons jest w funie...
CoD Unikat - 99%
CoD + Paint Ball - 10%
W planach:
CoD Pro (Odpicowany silnik, unikatowe klasy, perki i pluginy, awanse i wysokiej jakości modele broni)
CoD MW Edition (Nazwy klas odpowiadające bohaterom serii Call of Duty MW, modele broni i całkowicie przerobiony silnik)
Napisano 15.08.2013 19:15
2. Widać, że nie czytałeś dokumentacji
3. Fakt, nie dodałem go wyżej, zedytowane
Napisano 15.08.2013 19:21
1. Wystarczy sprawdzić czy gracz ma włączoną klasę.
2. Nie twierdziłbym że paka nie znika, gdybym nie napisał tej klasy nie sprawdził.
Jeżeli w tej klasie zabierze ci pake to ja jestem duch świety....
Załączone pliki
CoD Unikat - 99%
CoD + Paint Ball - 10%
W planach:
Napisano 15.08.2013 19:28
Uwagi: Funkcja zabiera wszystkie przedmioty gracza, także bombę oraz defusera. Należy zwrócić szczególną uwagę, jeśli nie chcemy, by jedyna bomba zniknęła.
Napisano 15.08.2013 19:41
No to wytłumacz mi jakim cudem trzymam pake?? Glocka nie wywalałem, nie wierzysz to wgraj sobie klase.
CoD Unikat - 99%
CoD + Paint Ball - 10%
W planach:
Napisano 15.08.2013 19:45
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod nowy
|
CoD Nowy
[ROZWIĄZANE] Problem z niewidzialnościąNapisany przez wojtu1, 16.05.2024 cod nowy |
|
|||
CoD Nowy
perk zwiększający wytrzymałość pekuNapisany przez Rafii, 05.03.2024 cod nowy |
|
||||
|
CoD Nowy
Modele KlasyNapisany przez Puni07, 11.02.2024 cod nowy |
|
|||
CoD Nowy