Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Posted 12.08.2013 10:20
polecam plugin byczka bardzo dobry I jest mozliwosc podgladu na stronie www kto dostal ss I ile I w jakim formacie bardzo przydatne sam osobiscie korzystam z owego pluginu
Posted 12.08.2013 10:30
Podobno? Nie lepiej się samemu przekonać? Ja akurat od lat uzywam pluginu do ss z amxbans (obecnie w wersji 1.5.1 gm) i naprawdę nie narzekam, działa bardzo dobrze, robi wybraną ilość ss, banuje, jest super. Ani razu nie miałem z tym problemu.ponieważ ten z AMXBansa podobno nie należy do najlepszych
Posted 12.08.2013 20:11
a nie nie lepiej zwykly amx_ssban ? bez zbednych dodatkow
Tylko ze trzeba dodac mala edycje dotyczaca banowania jezeli uzywasz GmAmxBans, chociaz nie wiem czy nie jest to tez czasem juz wspierane
Edited by d0naciak, 12.08.2013 21:07.
Posted 12.08.2013 20:30
Według mnie najlepszy do robienia ss, nigdy mnie jeszcze nie zawiódł a używam go od ponad roku na różnych serwerach
http://amxx.pl/topic...edit-by-caxixi/
Co do robienia ss z pluginu wbudowanego w amxbans to jakiej wersji bym nie ściągnął i na jaki serwer wgrał to nigdy od początku mi nie działał (nie zapisywał ss u gracza ani admina)
1:0 dla BeniaW odpowiedzi na ten status, przejrzałem kilka ostatnich Twoich postów i dodałem Ci kolejne 3 punkty ostrzeżeń. Mam nadzieję, że pomogłem.
Posted 13.08.2013 00:07
0 members, 1 guests, 0 anonymous users