Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 12.08.2013 10:20
polecam plugin byczka bardzo dobry I jest mozliwosc podgladu na stronie www kto dostal ss I ile I w jakim formacie bardzo przydatne sam osobiscie korzystam z owego pluginu
Napisano 12.08.2013 10:30
Podobno? Nie lepiej się samemu przekonać? Ja akurat od lat uzywam pluginu do ss z amxbans (obecnie w wersji 1.5.1 gm) i naprawdę nie narzekam, działa bardzo dobrze, robi wybraną ilość ss, banuje, jest super. Ani razu nie miałem z tym problemu.ponieważ ten z AMXBansa podobno nie należy do najlepszych
Napisano 12.08.2013 20:11
a nie nie lepiej zwykly amx_ssban ? bez zbednych dodatkow
Tylko ze trzeba dodac mala edycje dotyczaca banowania jezeli uzywasz GmAmxBans, chociaz nie wiem czy nie jest to tez czasem juz wspierane
Użytkownik d0naciak edytował ten post 12.08.2013 21:07
Napisano 12.08.2013 20:30
Według mnie najlepszy do robienia ss, nigdy mnie jeszcze nie zawiódł a używam go od ponad roku na różnych serwerach
http://amxx.pl/topic...edit-by-caxixi/
Co do robienia ss z pluginu wbudowanego w amxbans to jakiej wersji bym nie ściągnął i na jaki serwer wgrał to nigdy od początku mi nie działał (nie zapisywał ss u gracza ani admina)
1:0 dla BeniaW odpowiedzi na ten status, przejrzałem kilka ostatnich Twoich postów i dodałem Ci kolejne 3 punkty ostrzeżeń. Mam nadzieję, że pomogłem.
Napisano 13.08.2013 00:07
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych