Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

skacze fps, a następnie crash


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 haerde

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:98
  • GG:
  • Lokalizacja:Nysa
Offline

Napisano 20.06.2009 11:46

Witam,
Problem jest dziwny, standardowa konfiguracja serwer pochodzi przez kilka godzin a następnie pada i pokazuje się w logach coś takiego:

999 fps -- host( 5) sv( 0) cl( 0) gfx(nan) snd( 0) ents(411)
159 fps -- host( 6) sv( 0) cl( 0) gfx( 0) snd( 0) ents(411)
999 fps -- host( 6) sv( 0) cl(nan) gfx(nan) snd( 0) ents(411)
181 fps -- host( 5) sv( 0) cl( 0) gfx( 0) snd( 0) ents(411)
160 fps -- host( 6) sv( 0) cl( 0) gfx( 0) snd( 0) ents(411)


Zna ktoś może rozwiązanie?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych