... re=related
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 19.06.2009 23:17
Napisano 19.06.2009 23:45
Napisano 20.06.2009 09:25
Napisano 20.06.2009 19:36
Napisano 22.06.2009 00:17
Napisano 22.06.2009 15:11
Napisano 23.06.2009 03:37
Napisano 08.07.2009 19:45
>>Sa to komentarze z czatu , forum "Cosmopolitana" gdzie Sabina o nicku 110, >>pisze o pomoc w dość nietypowej sprawie. >>> Wczoraj wieczorem zachciało nam sie kochać z moim chłopakiem i >>> namawiał mnie do sexu analnego czego bardzo pragnełam. Niestety mu >>> odmówiłam z uwagi na to, że nie czułam sie zbyt czysta w tym intymnym >>> miejscu. Zatem Marcin zaczął mnie całować i pieścić jezyczkiem moją >>cipke. >>> Po paru minutach doszłam do takiego podniecenia dostałam takich >>skurczy, >>> że nie wytrzymując tego napiecia póściłam mu bąka prosto w twarz. I tu >>sie >>> zrodził nie lada problem gdyż Marcin szybko uciekł i do dzisiejszego >>dnia >>> sie do mnie nie odezwał. Co robić? Dziewczyny pomóżcie jago tak bardzo >>> kocham a tak sie wstydzę tego co wczoraj zaszło. Pozdrawiam z nadzieją >>> uzyskania pomocy zrozpaczona Sabina. >>> >>> I komentarze: >>> >>> Istnieje możliwość, że jemu to się bardzo spodobało,a jednocześnie >>> poczuł się nieco zaskoczony sytuacją i stąd jego nagła ucieczka. >>> Myślę, że szuka kontaktu z Tobą i powinnaś mu pomóc. Spotkajcie się i >>> zachowujcie naturalnie. Pomyśl, że on może ciągle nosić w pamięci >>zapach >>> Twojego bąka. >>> Czy to nie romantyczne? Nie rozpaczaj Sabinko, tylko działaj. >>> >>> >>> Oj, chyba dobrze ,że zrezygnowałaś z seksu analnego, widać wyczuł >>> pismo nosem i szuka fajnej, czystej pupci a nie z batonem krymskim >>> skitranym wewnątrz. Hihihihihihi. Możliwe, że jakieś odpryski poszły w >>> biedny nosek kolegi, albo jest teraz piegowaty. BO TRZA MYĆ PUPĘ >>> ZAWSZE I WSZĘDZIE BO NIE WIADOMO CO BĘDZIE............. >>> >>> >>> Sabinko jeśli go jeszcze spotkasz zaproponuj mu wspaniały sex analny >>> a jak juz do tego dojdzie to pierdz na niego ile wejdzie.Niech sie >>> przekona >>> co to natura. >>> >>> >>> No tak... biednemu zawsze wiatr w oczy... >>> >>> >>> Nie ma to jak poczuć wiatr we włosach! Niezapomniane uczucie wolności! >>> >>> >>> Saba! Jestes wielka! Ciekaw jestem czy wrocil tez Twoj luby. Pewnie do >>> tej pory docenia wyszukana won Twojego analnego wyziewu. Trzymam za >>> Ciebie kciuki. Mam nadzieje, ze Twoj lover wroci i nie bedziesz miec >>> brazyliany >>> w stylu - tutaj nazwa jak najbardziej adekwatna - "Przeminelo z >>wiatrem" >>> >>> >>> Nawal mu na jego przyrząd... >>> >>> >>> SABINA: >>> 1)UMYJ DUPE NASTEPNYM RAZEM >>> 2)JAK CHCESZ SIE zj***ć TO NIE NA RYJ FACETA >>> 3)POWIEDZ MU ŻE JAK SIE NIE ODBRAZI TO MU PIERDOLNIESZ >>> JESZCZE JEDNEGO KAPUŚNIAKA, TAKIEGO, ŻE MU OCZY WYJDĄ >>> I PRZESIAKNA MU UBRANIA >>> 4)NIE JEDZ WIĘCEJ KAPUSTY I GROCHUWY >>> 5)KUP MU ODŚWIERZACZ DO POKOJU, CHYBA ŻE PIERDZISZ TYLKO W DOMU >>> 6)O JAAAAAA pie...le, MUSISZ MIEŚ BARDZO ROZJEBANEGO ROWA, >>> JAK CI POWIETRZE SAMO SCHODZI >>> >>> >>> Myslę że oznaczenie 110 przy nicku, to nic jak ciśnienie 110 atmosfer >>z >>> jakim wymsknąl się bączek, więc facio wylecial w kosmos i nic >>dziwnego, że >>> jeszcze nie wrócil. Zostal odrzucony w kosmos o miliony lat >>świetlnych. >>> Myślę że powinnaś dziś wieczorkiem usiąść na parapecie i walnąć mega >>> bączora aby polecieć w kosmos i poszukać go we wszechświecie, tylko >>> uważaj na zielone lub brązowe ufoludki... >>> >>> >>> Wydaje mi się że w takiej sytuacji warto by bylo zaopatrzyć się w >>> spinacz do wieszania bielizny. Przed minetą partner powinien za pomocą >>> wspomnianego spinacza zabezpieczyć sobie nos. Tak na wszelki wypadek >>> proponuję również zakupić stopery do uszu, co by bebenki nie >>popękaly:))) >>> Gogle narciarskie też są wskazane co by nie dostal partner wytrzeszczu >>> oczu. Jedyny problem w calej sytuacji, to brak zabezpieczeń w >>przypadku >>> puszczenia przez partnerkę bączora z kleksem................. >>> >>> >>> Mam pytanie z innej beczki, jaki byl dźwięk wspomnianego bączka, czy >>> to byl taki cieniutenki strzal - prut albo piard albo sru, czy to byl >>> jakiś >>> mocniejszy dźwięk jak z porządnego Subwoofera w sylu >>> BUUUMMMM-BASSSEEE,SRRRUU-BAAASSSEEEE? >>> >>> >>> Ciekawe Sabinko czy twoj pierd byl smaku szamba czy tez zgnitego >>jajka, >>> niewaze twojego chlopaka jeszcze pewnie trzyma jest tak nacpany tym >>> pierdem, ze cie nie pamieta. Doupierdzenia. >>> >>> >>> Dobrze że nie buchnęla bąka podczas dziurkowania bo by gościowi >>> wybuchly jaja... >>> >>> >>> hehe Ciężka sprawa... Moim zdaniem chłopak powinien się cieszyć, że >>> wydobyłaś z siebie tylko pierda (hahaha) a nie popuściłaś czegoś >>> większego... Ten chłopak uciekł bo pewnie nie mógł sie nacieszyć >>> czystym powietrzem i tym ze nie wyszedł od Ciebie z twarzą w gównie >>> hahahaha! >>> >>> >>> No cóż... Nastepnym razem zrezygnuj z minetki bo jeszcze sama się >>> zatrujesz... >>> Wiesz co? Na Twoim miejscu to ja bym się wstydziła powiedzieć o tym >>komu >>> kolwiek... naprawdę podziwiam Cie ze umieściłaś swoją gafe w necie... >>> Wysłałam tą strone wszystkim moim znajomym i zwijali się ze śmiechu >>tak >>> samo >>> jak i ja. Dzięki za darmowy kabaret hahaha >>> trzymaj się.... >>> >>> >>> Każdy lubi puszcać bąki. Ale ty nie masz a zatem: >>> 1)Poćwicz troche mięśnie zwieracza, dzięki czemu będziesz sama >>> decydować kiedy chcesz puścić baniacz >>> 2) 3 razy dziennie stawiaj cegłe w kiblu bo wtedy będziesz >>> opróżniona i nie będzie ci sie chciało puszczać purozaurów. >>> Ponadto po kązdym postawieniu porcelanki będziesz się czuła lżej i >>> będziesz miała lepsze samopoczucie >>> 3) Jak juz musiałas zapuścić purozaura to mógł to być cichacz. >>> Koleś by nie usłyszał piarda, a jak by poczuł smród to bys >>powiedziała, że >>> ci smierdzi "cipka" (ktora jak sama napisałaś nie jest "zbyt czysta") >>> 4) WALNIJ KLEKSA >>> >>> >>> Hmm...mam nadzieje droga Sabinko, że nie robiliście tego wtedy w >>> pozycji 69, bo wtedy nos w zasadzie leży bezpośrednio na kakaowym >>oczku i >>> w razie pierda to koleś ma zamiast nosa spadochron. I jeśli z kleksem >>to >>> na >>> dodatek jeszcze deszcz meteorytów w zatokach. A tak generalnie to >>> pierdzonko sie zdarza... Ale w twarz to przesada... Mnie kiedyś >>> dziewczątko pryknęło jak bzykałem ją od tylca... Aż mi jaja >>zawibrowały. >>> Była z tego "kupa" śmiechu... ale jakbym dostał musztardowym w twarz >>to >>> chyba >>> bym sie nie śmiał... Pozdro Sabinko i jak bedziesz miała jeszcze >>kiedyś >>> ochote >>> coś takiego zrobić to poprostu złap gościa za głowe i odciągnij z >>miejsca >>> rażenia. >>> >>> >>> Nastepnym razem jak mu bedziesz pierdziala w twarz podstaw se pod dupe >>> zapalniczke ale bedzie jazda... >>>
Napisano 10.07.2009 23:38
Napisano 24.07.2009 04:42
Napisano 15.11.2009 01:35
Napisano 25.12.2009 19:07
Napisano 05.01.2010 21:33
© pandev 2010
Napisano 05.01.2010 21:58
Napisano 10.01.2010 04:39
Napisano 22.01.2010 20:49
Użytkownik m4ciekpl edytował ten post 22.01.2010 20:50
Napisano 12.03.2010 21:52
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych