Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z Galileo - System zarządzania map


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 cr3at0r

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:21
  • Imię:asdas
  • Lokalizacja:asfasghad
Offline

Napisano 03.08.2013 14:59

Cześć.

Mam problem z zainstalowaniem tego pluginu na serwer.

Proszę was o podanie mi konkretnie gdzie mam co wrzucić gdzie mam zmienić nazwę gdzie i co mam dopisać.

Z góry THX.


  • +
  • -
  • 0

#2 M3z0p0T

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:46
  • Lokalizacja:Test
Offline

Napisano 03.08.2013 21:04

http://amxx.pl/topic...arzadzania-map/

tu masz wszystko :)

serwer masz na jakims hostingu? bo tam w panelu powonno byc galileo do automatycznego wgrania.

Użytkownik M3z0p0T edytował ten post 03.08.2013 21:05

  • +
  • -
  • 0

#3 cr3at0r

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:21
  • Imię:asdas
  • Lokalizacja:asfasghad
Offline

Napisano 04.08.2013 11:46

Serwer mam na hostingu mojeserwery.

Czytałem ten link który podałeś ale nie za bardzo ogarniam wyłącz mapshooter. o co w tym chodzi??

 


  • +
  • -
  • 0

#4 M3z0p0T

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:46
  • Lokalizacja:Test
Offline

Napisano 04.08.2013 12:41

czyli w plugins.ini przy nazwach tych pluginów co sa tam podane stawiasz ";"
  • +
  • -
  • 0

#5 cr3at0r

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:21
  • Imię:asdas
  • Lokalizacja:asfasghad
Offline

Napisano 04.08.2013 13:50

Dobra działa dzięki 


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych