Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
Inny

AmxBans problem ...

inny

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Arnn

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 39
Życzliwy

  • Postów:78
  • GG:
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:TG
Offline

Napisano 14.07.2013 11:20

Witam was mam taki problem z amxbans już wrzucam 3 amxbans'a i dalej wyskakuje to:
Warning: require_once(/home/arnn/public_html/amxbans/include/smarty/Smarty.class.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/arnn/public_html/amxbans/setup.php on line 57Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/arnn/public_html/amxbans/include/smarty/Smarty.class.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/arnn/public_html/amxbans/setup.php on line 57
Przecież wszystko jest dobrze, więc o co chodzi ?, a jakieś 15 min temu normalnie miałem zainstalowanego lecz musiałem go usunąć.
Nie wyskakuje mi żadna instalacja tylko ten błąd !
Chodzi o to że nie da się zainstalować w ogóle tego amxbans'a od ostatniego usunięcia starego, zrobiłem nawet na nowo baze danych i dalej nic.
I jak to zły dział to ciekawe gdzie to mam napisać ? -,-

Użytkownik Arnn edytował ten post 14.07.2013 11:21

  • +
  • -
  • 0

#2 Słodki <3

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 20
Życzliwy

  • Postów:185
  • GG:
  • Imię:Przemek
Offline

Napisano 14.07.2013 13:27

Też miałem kiedys cos takiego.

 

Zrób tak.

Zrób Reinstalacje adresu(Całego FTP)

Usuń bazę danych i zrób nową.

I zainstaluj tą wersje AmxBans

 

http://www14.zippysh...48075/file.html

 

I powinno wszystko działac 


  • +
  • -
  • 0

Uczę się !


#3 Arnn

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 39
Życzliwy

  • Postów:78
  • GG:
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:TG
Offline

Napisano 15.07.2013 20:08

Dobra działa już, temat cls proszę ;>
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: inny

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych