Plugin działa na bardzo prostej zasadzie. Wczytuje z pliku słowa, których następnie wyszukuje w wiadomościach wysyłanych w chatcie przez graczy.
Jeśli takie słowo zostanie znalezione, wiadomość zostaje zablokowana, a gracz zostaje odpowiednio ukarany. Został on napisany na podstawie tego: http://amxx.pl/topic...o-przeklinanie/
Wyeliminowałem wszystkie błędy podczas kompilacji, jakie się tam pojawiały, dodałem informacje wyświetlane w chatcie za pomocą ColorChat, a także konfigurację za pośrednictwem cvarów.
Zmieniłem także kary, w tamtym pluginie były 3, które według opisu w temacie miały być wykonywane losowe. W praktyce wszystkie 3 działały jednocześnie.
Teraz gracz za każde przekleństwo zostanie ukarany 1 fragiem i 1000$ mniej (na prośbę mogę to zmienić na cokolwiek innego), a po osiągnięciu granicznej wartości, zostanie nałożony na niego ban.
Dodałem także możliwość włączenia integracji z AmxBans.
Jeśli ktoś znajdzie w pluginie jakiś błąd/ma jakąś propozycję dotyczącą jego działania, proszę do mnie pisać.
amxmod cstrike fun amxmisc ColorChat
ban_time "5" - czas bana po przekroczeniu dozwolonej ilości przekleństw (domyślnie 5) swear_times "3" - liczba przekleństw po, której uzyskaniu zostanie nałożony ban (domyślnie 3) immunitet_flag "a" - flaga immunitetu przed sprawdzaniem przekleństw (domyślnie a) amxbans_enabled "0" - integracja z AmxBans (domyślnie wyłączona, 1 - by włączyć)
Wrzuć wordlist.txt do addons/amxmodx/configs/ Wrzuć Kultura.sma do addons/amxmodx/scripting/ Wrzuć Kultura.amxx do addons/amxmodx/plugins/ Dopisz Kultura.amxx do addons/amxmodx/configs/plugins.ini