Witam, tak jak w temacie mógł by mi ktoś wytłumaczyć jak wgrać styl przemo na hosting proserwer.pl ??
Zły dział proszę o przeniesienie do WWW
Użytkownik MHU edytował ten post 03.07.2013 14:43
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 03.07.2013 14:42
Witam, tak jak w temacie mógł by mi ktoś wytłumaczyć jak wgrać styl przemo na hosting proserwer.pl ??
Zły dział proszę o przeniesienie do WWW
Użytkownik MHU edytował ten post 03.07.2013 14:43
Do sprzedania Only DD2+4FuN+VoteOnlyHead! -----------> -----------< UNIKAT!
Więcej informacji o sprzedaży na priv! Zapraszam.
Napisano 03.07.2013 15:01
łączysz się z ftp na proserver.pl -> wrzucasz folder ze stylem do katalogu templates -> instalujesz w panelu administratora
www.eRZetMedia.pl - tanie strony www, fora, sklepy internetowe
www.Elita-Snajperow.pl - Serwery CS:CZ - FFA/GG
Napisano 03.07.2013 16:15
Styl wgrałem do folderu tmp.Moja strona cs-bigskill.xaa.pl I mam błąd Teraz wgram do folderu www i zobaczymy wtedy.
Użytkownik MHU edytował ten post 03.07.2013 16:16
Napisano 03.07.2013 16:20
Wydaje mi się że usunołeś "stary styl" czyli SubSilver gdzie znajdował się plik index i teraz musisz zrobić reinstal całej stronki wrzucić od nowa styl i go zainstalować...
Napisano 03.07.2013 16:47
W panelu na proserwer.pl zrób reinstal strony.
Po reinstalu połącz się z FTP serwera
Do folderu templates wrzuć styl, który chcesz mieć na forum (nie usuwaj SubSilver'a)
Po wrzuceniu wejdź na Forum w "Panel Administracyjny" ---> Style ---> Instaluj style, i tu wybierasz styl, który wcześniej wrzuciłeś.
Instalujesz go i wybierasz "Ustaw wszystkim ten styl" oraz "Ustaw jako domyślny"
Napisano 03.07.2013 17:01
"Do folderu templates wrzuć styl, który chcesz mieć na forum (nie usuwaj SubSilver'a)
Po wrzuceniu wejdź na Forum w "Panel Administracyjny" ---> Style ---> Instaluj style, i tu wybierasz styl, który wcześniej wrzuciłeś.
Instalujesz go i wybierasz "Ustaw wszystkim ten styl" oraz "Ustaw jako domyślny"
Nie ma takiego folderu Na Forum nie ma panel admina--->Style--->instaluj.
Może w my admin php ??
Napisano 03.07.2013 17:12
Nie przeinstalowałeś strony to jak ma być panel administracyjny ???
Użytkownik MarViner edytował ten post 03.07.2013 17:12
Napisano 03.07.2013 17:23
Wrzuć na nowo pliki na serwer, zainstaluj forum, do katalogu twojadomena/public_html/templates wrzuć folder z nowym stylem, zaloguj się na forum, zaloguj się do panelu administracyjny, kliknij style, potem instaluj style, wybierz interesujący Cię styl...
Napisano 03.07.2013 17:37
na pewno korzystasz z phpbb by przemo?
Napisano 03.07.2013 17:51
Hosting nie ma tu nic do rzeczy... odezwij się do mnie na PW
Inny
Kupię Paczke DeathrunNapisany przez benko345, 18.03.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Kupię gotową paczkę DiabloMod bez BUGÓW!Napisany przez Mefedroniarz, 26.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
AMX-X Bans - Nowoczesny rework standardowego AmxbansaNowy skrypt AMX-X Bans Napisany przez Mesharsky, 18.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Kasowanie statystyk BF2 po kompilacji.Napisany przez kaszkaj, 08.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Velocity do różnych broni Paintball i dodanie shotgun'a jako markerPaintball Napisany przez Arki, 29.10.2024 ![]() |
|
![]() |
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych