Problem z kompliacją Zombie 4.3
Najlepsza odpowiedź
Warjat
16.06.2013 18:07
Używam najlepszych programów do edycji
w sensie notepad++ etc oraz nie grzebie w plikach INC + mam wszystkie pliki INC nie tylko do zm ale do każdego amxx'a
I wkleiłem ten plikczek z INC do swojego i nic nie dało dalej to samo jest a jeśli Kewin nie ma takich błędów znaczy że coś mam w kompie nie tak ;/ Dzięki za pomoc i temat daje jako rozwiązany będę próbował jeszcze na kompie u brata
Przejdź do postu
Warjat
13.06.2013
Mam problem ponieważ wyskakują mi błędy i nie wiem co mam zrobić
Każde jedno sma tak reaguje jak na ss'ach
SMA jest w załączniku
Dziwne że benio zamknął mój temat teraz a nie wcześniej i on był w Problemach [ZM] a nie tutaj tylko jeden z moderatorów go przeniósł
Załączone pliki
Kewin. (ZeZ)
13.06.2013
Masz.
Pamietajcie zawsze, aby kod byl dobrze(ladnie) ulozony.
Załączone pliki
Kewin. (ZeZ)
13.06.2013
to pobierz plik .amxx, ktory wyslalem i wgraj na serwer, i dopiero pozniej daj logi, jak beda.
bo ja bledow nie mam...
Warjat
13.06.2013
Może wina systemu ? nie wiem sam już ale jutro zobaczę na XP bo używam obecnie WIN7 i dam znać , błędów na serwerze nie ma testowałem przy 20 graczach przez 1h i nic nie było
A teraz mam taki błąd
Po dodaniu kilku opcji do menu
Możesz pomóc ? sma w załączniku
Załączone pliki
Użytkownik Warjat edytował ten post 13.06.2013 21:25
Warjat
14.06.2013
To co UP podałem to poradziłem sobie
Mam ciągle problem w 1 poście http://img.pl/51b73c95d5a5b/
btw nie mogę edytować !!
Kewin. (ZeZ)
14.06.2013
co ja Ci moge poradzic, jak sie mnie nie sluchasz?!
skompilowalem Ci, ja nie mam bledow, wgraj plugin i dopiero pozniej pokaz logi(jak beda)!
Warjat
14.06.2013
co ja Ci moge poradzic, jak sie mnie nie sluchasz?!
skompilowalem Ci, ja nie mam bledow, wgraj plugin i dopiero pozniej pokaz logi(jak beda)!
o LoL !
Nie mam błędów pisałem już
Może wina systemu ? nie wiem sam już ale jutro zobaczę na XP bo używam obecnie WIN7 i dam znać , błędów na serwerze nie ma testowałem przy 20 graczach przez 1h i nic nie było
Ja chcę poprawne SMA bez błędów z tego względu że będę przerabiał moda
Kewin. (ZeZ)
15.06.2013
aha, czyli Ty masz jakies nowoczesne .sma z bledami i bez na raz ...!
Nie mam błędów
i
chcę poprawne SMA bez błędów
Warjat
15.06.2013
Mam tylko te błędy z 1 postu paczkę pobrałem z http://amxx.pl/topic...-plague-mod-43/ natomiast kompiluje mi się normalnie z błędami z 1 postu chodź nie mam błędów po stronie serwera.
Dlatego się zastanawiam czy to wina systemu (w moim przypadku WIN7) czy każda paczka ma jakiś błąd w co wątpię
Kewin. (ZeZ)
15.06.2013
Czym kompilujesz?
Ja polecam http://amxx.pl/topic...-pracy-notepad/
I zrob tam sobie w tym programiku kompiltaor i ukladanie tekstu.
Ja jak nie mogę zlikwidować błedu, to naciskam fukncje do ukladania tekstu i samo caly plugin uklada tak jak powinno byc, i wtedy bledow przewaznie nie mam.
Nie wiem dlaczego Ty te bledy masz, jak ja ich nie mam...
Zrob to co Ci napisalem wyzej, (powinno pomoc) .
Engi
15.06.2013
Wrzuć folder include do swojego kompilatora nadpisując wszystkie pliki i spróbuj skompilować sma i daj znać czy dalej masz te błędy.
Załączone pliki
Kewin. (ZeZ)
15.06.2013
Jakby nie mial pliku include, to by mial cyba z milion bledow ![]()
[EDIT]
Jednak to nie ten blad
Użytkownik Kewin. (ZeZ) edytował ten post 15.06.2013 09:48
Engi
15.06.2013
Przeczytaj mój post wyżej w tym temacie jeszcze raz ale tym razem ze zrozumieniem, ma nadpisać .inc moimi czystymi wersjami bo może coś w nich grzebał i teraz żadnego pluginu nie może skompilować ![]()
Najlepsza odpowiedź
Warjat
16.06.2013
Używam najlepszych programów do edycji
w sensie notepad++ etc oraz nie grzebie w plikach INC + mam wszystkie pliki INC nie tylko do zm ale do każdego amxx'a
I wkleiłem ten plikczek z INC do swojego i nic nie dało dalej to samo jest a jeśli Kewin nie ma takich błędów znaczy że coś mam w kompie nie tak ;/ Dzięki za pomoc i temat daje jako rozwiązany będę próbował jeszcze na kompie u brata