Witam, potrzebuję następującą klasę:
Nazwa: Szpieg
Życie: 10
Kondycja:0
Wytrzymałość:20
Inteligencja:15
Umiejętność: ubranie wroga
Proszę o wykonanie tej klasy tylko najlepiej sprawdzoną, działającą.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 30.05.2013 14:14
Witam, potrzebuję następującą klasę:
Nazwa: Szpieg
Życie: 10
Kondycja:0
Wytrzymałość:20
Inteligencja:15
Umiejętność: ubranie wroga
Proszę o wykonanie tej klasy tylko najlepiej sprawdzoną, działającą.
Napisano 30.05.2013 15:46
static szModel[ ] = "models/player/NAZWA_MODELU/NAZWA_MODELU.mdl";
Ale są do wyboru 4 czy 5 postacie w cs więc jak mam niby podać jeden model, to chyba nie bd działać....
Napisano 30.05.2013 15:55
Sprzedam:
System odznak premium do BF2 Rank Mod (dodatkowy sposób na zarobek)
Więcej Informacji na STEAM/GG/PW
Napisano 01.06.2013 13:44
Nie działa.. Bo ta klasa nie jest pod typowego coda, tylko przerobionego coda pod paintball mod, tutaj mam tą klasę:
#include <amxmodx>#include <amxmisc>#include <pbmod>#include <hamsandwich>#include <cstrike>new CT_Skins[4][] = {"sas","gsg9","urban","gign"};new Terro_Skins[4][] = {"arctic","leet","guerilla","terror"};new const nazwa[] = "Mysliwy";new const opis[] = "Premia w HP. 110hp na start, SG. ma ubranie wroga, 1/1 z noza";new const bronie = (1<<CSW_SMOKEGRENADE)|(1<<CSW_MP5NAVY);new const zdrowie = 10;new const kondycja = 0;new const grawitacja = 0;new const niewidzialnosc = 0;new bool:ma_klase[33];public plugin_init(){register_plugin(nazwa, "1.0", "amxx.pl");cod_register_class(nazwa, opis, bronie, zdrowie, kondycja, grawitacja, niewidzialnosc);RegisterHam(Ham_TakeDamage, "player", "fwTakeDamage_JedenCios");RegisterHam(Ham_Spawn, "player", "Spawn", 1);}public cod_class_enabled(id){ZmienUbranie(id, 0);ma_klase[id] = true;}public cod_class_disabled(id){ZmienUbranie(id, 1);ma_klase[id] = false;}public ZmienUbranie(id,reset){if (!is_user_connected(id))return PLUGIN_CONTINUE;if (reset)cs_reset_user_model(id);else{new num = random_num(0,3);cs_set_user_model(id, (get_user_team(id) == 1)? CT_Skins[num]: Terro_Skins[num]);}return PLUGIN_CONTINUE;}public Spawn(id){if(ma_klase[id])ZmienUbranie(id, 0);}public fwTakeDamage_JedenCios(id, ent, attacker){if(is_user_alive(attacker) && ma_klase[attacker] && get_user_weapon(attacker) == CSW_KNIFE){cs_set_user_armor(id, 0, CS_ARMOR_NONE);SetHamParamFloat(4, float(get_user_health(id) + 1));return HAM_HANDLED;}return HAM_IGNORED;}
I to nie chce działać... nie wiem co jest nie tak, tak samo ta klasa nie chce chodzić ze zwykłym codem...
Napisano 01.06.2013 16:05
Masz
"Wiem, że nic nie wiem!"
...Nie jestem OWIECZKĄ!...
Pomagam przy DIABLOMODCORE i CODMOD
Pisz konkretnie, inaczej nie odpisze!
Napisano 05.06.2013 16:10
DarkGL to mój autorytet.
Klasa
Klasa wampirNapisany przez Rafii, 16.03.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
CoD Nowy
Moc Medyka - problemPugin mocmedyka włącza się w klasie w której nie powinien Napisany przez scythe1, 09.02.2023 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
Klasa
[ROZWIĄZANE] poźba o klase odrodzenieNapisany przez Anonimowy09, 03.02.2023 ![]() |
|
![]() |
||
Klasa
Poszukuje KlasNapisany przez Aquamarina, 03.01.2023 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
Klasa
[KOSZ] klasaklasa Napisany przez Anonimowy09, 30.12.2022 ![]() |
|