Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20.05.2013 12:07
Siemka mam problem z powodami gyż ustaliłem swoje na stronie ale nadal na serwie są te podstawowe cheater wh itd a w amxbans.txt co jest niżej nic z tego nie rozumiem próbowałem te powody z stamtąd i nic pomoże ktoś ?
Napisano 20.05.2013 14:16
Przypisałeś powody do zestawu powodów oraz zestaw do serwera?
DarkGL to mój autorytet.
Napisano 20.05.2013 14:30
City ale ja to nawet wszystko co było reason usunąłem i nic dalej to miałem. Kawon nic nie przypisywałem jedyne co to wgrałem i napisałem powody na stronie i to tyle
Napisano 20.05.2013 14:57
Ok zmieniłem tak jak powiedział City i działa ale jeszcze mam 1 problem z powodem w kickach bo grałem ReasonKicker.amxx wszystko pięknie ładnie gra tylko chciałem sprawdzić czy działa to wogóle ale jest problem że nie mogę siebie kicknąć tak jakbym miał immunitet a go usunąłem normalnie mogę sobie bana dać a kicka nie wiecie czym to może być spowodowane?
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: amxbans 6.x
AMXBans 6.x
Amxbans czasami nie łączy z bazą danychNapisany przez MrStrajker, 25.12.2022 ![]() |
|
![]() |
|||
AMXBans 6.x
Zbanowany gracz AmxBans nie pokazujeNapisany przez SoLLuffka, 19.01.2022 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
AMXBans 6.x
[ROZWIĄZANE] błąd SID zbanowanegoNapisany przez PANDA_2zl, 26.10.2021 ![]() |
|
![]() |
||
AMXBans 6.x
Duplikacja pokazanych banów.Napisany przez TyQ, 06.04.2021 ![]() |
|