Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

SpecInfo - mała przeróbka


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 Pro Noob

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:148
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 09.06.2009 19:28

Siema,
Dało by się przerobić ten plugin tak żeby wyświetlał jeszcze jak ktoś wciśnie "+use"??

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 09.06.2009 21:28

Pro Noob, sprawdz to

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#3 Pro Noob

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:148
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 09.06.2009 22:14

Nie da rady skompilować :/

Dołączona grafika
  • +
  • -
  • 0

#4 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 09.06.2009 22:57

Pro Noob, łap :P z rozpędu postawiłem o 1 przecinek za dużo xD

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#5 Pro Noob

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:148
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 10.06.2009 10:59

Niestety nie działa do końca tak jak powinien :/
Jak ktoś trzyma "W" to pokazuje że naciska "W" i "E" jednocześnie

Tak to wygląda jak nic nie wciska
   .  .     _
.  .  .     _

a tak jak są wciśnięte wszystkie klawisze
   W  E     Skok
A  S  D     Kucanie

Byłbym wdzięczny jeśli "+use" będzie pokazane pod "Kucaniem" ponieważ na moim serwerze "+use" jest przypisane do spadochronu i w momencie naciśnięcia tego klawisza, chciałbym żeby pod "Kucaniem" pisało "Spadochron"

czyli mniej więcej tak
   W        Skok
A  S  D     Kucanie
            Spadochron

W załączniku jeszcze raz daje plugin oraz plik z napisami.

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#6 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 10.06.2009 12:25

Pro Noob, sprawdź to, jak nie zadziała będe dalej z tym walczyc ;]

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#7 Pro Noob

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:148
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 10.06.2009 15:44

Niestety nie działa :/
Teraz plugin pokazuje przez cały czas wciśnięte klawisze "W", "S", "A" i "D".
W dodatku wszystkie napisy tego pluginu migają cały czas (łącznie z listą obserwatorów)
  • +
  • -
  • 0

#8 Pro Noob

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:148
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 12.06.2009 16:01

Pomoże ktoś??

Oczywiście "+" dla chętnych :)
  • +
  • -
  • 0

#9 R3X

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 12.06.2009 16:52

Trzymaj, tylko info w postaci "+use", bo nie potrafię przetłumaczyć używania na te różne języki.

Dziś już mnie nie będzie to nie poprawię ew. błędów.

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#10 Pro Noob

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:148
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 12.06.2009 19:53

Niestety ten też nie działa ;/
Co prawda jest już myślnik w miejscu którego powinien pokazać sie napis jak ktoś naciśnie +use, ale w tym rzecz że sie niestety nie pokazuje :/

Ktoś jeszcze chętny pomóc?? :)
  • +
  • -
  • 0

#11 R3X

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 12.06.2009 20:30

Jednak wróciłem;p pobierz jeszcze raz, koleś dziwnie pobiera przyciski do bufora
  • +
  • -
  • 0

#12 Pro Noob

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:148
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 12.06.2009 20:48

Wszystko działa tak jak chciałem :D
Wielki + dla Ciebie :)
Temat do zamknięcia :D
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych