Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem generator vipow


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Candyjoke

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:18
  • Lokalizacja:Krakow
Offline

Napisano 14.05.2013 15:22

Witam.

Gdy chciałem zrobić vipa korzystałem z "http://amxx.pl/vipgenerator" (ZAZNACZYŁEM NA JAKIE FLAGI)

zrobiłem wszystko cacy wgrałem no i działa ale sprawa jest taka że vip nie jest na żadną flagę chociaż wybrałem,po wgraniu na serwer okazuje się ze wszyscy maja vipa..

Prosiłbym o przerobienie tego pliku VIPA (SMA) żeby vip był na flagę "T" i mógł jeszcze pisać na admin czacie czyli @@g itd.

Będzie +.

 

+Nie da się pobrać tego pliku"cstrike/sprites/skull.spr (109,03 KB)"

Jak się kończy prace na tym generatorze vipów tego pliku nie da się pobrać pliku...Proszę o naprawienie vipa na flagę "T"

 

Zmiana linijki 55 nie pomaga !

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 GwynBleidD

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1849
Godlike

  • Postów:3066
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 14.05.2013 16:02

Używasz amxbans? Jeśli tak, czy admini są ładowani z bazy czy z pliku?


  • +
  • -
  • 0
NIE pomagam na PW. Nie trudź się, na zlecenia nie odpiszę... Od pomagania jest forum.
NIE zaglądam w tematy wysłane na PW. Jeśli są na forum to prędzej czy później je przeczytam. Jeśli mam co w nich odpisać, to odpiszę.
 
1988650.png?theme=dark

#3 Candyjoke

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:18
  • Lokalizacja:Krakow
Offline

Napisano 14.05.2013 18:45

Nierozumiem,ale na adminie mam amxmodmenu wywal gracza,zbanuj gracza itd a adminow dodaje na pukawce albo do pliku user.ini


  • +
  • -
  • 0

#4 Gość_21977_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 15.05.2013 15:25

albo albo. Jak dokładnie się dowiesz, to daj znać, bo naprawdę, ciężko jest mi odtworzyć ew. błąd, a tym samym pomóc w tej sprawie.

 

Jeśli chodzi zaś o download pliku, to mogę potwierdzić, Firefox domyślnie wyświetla zawartość pliku SPR zamiast go pobrać (choć nawet IE 10 sobie z tym radzi :)).

W następnej wersji to poprawię, przy czym będę musiał wyrzucić nagłówki, a nie korzystając z bazy danych, muszę wymyślić jakąś metodę w klasie, by nie martwić się o LFI.



#5 Gość_21977_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 15.05.2013 15:28

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum

Scripting AMXXProblemy

do

AMX Mod XProblemy z pluginami

#6 Candyjoke

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:18
  • Lokalizacja:Krakow
Offline

Napisano 15.05.2013 15:56

No poprostu zaznaczam żeby VIP był na flagę "T" i nic gdy wgrywam wszyscy na serwerza mają vipa.. a w pliku SMA nigdzie nie pisze nic z ADMIN_LEVEL_... tylko jakies 4098 czy coś


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych