Program "Przyspiesz mój komputer"
Guzik
10.05.2013
Witam.
Jak myślicie? Czy ten program pomaga? Czy przyspiesza łączę i działanie komputera? Z jednej strony wydaje się to bzdurą, a z drugiej nie.
Najbardziej interesuje mnie też czy te jego skany są prawidłowe i to co ten program wykryje na pewno może spowalniać komputer?
Program ze strony przyspiesz.pl
kuxnickix
10.05.2013
Ten program nic Ci nie da.
Najlepszy sposób to reinstalacja windowsa/mac'a/linuxa co tam masz.
A jeżeli nie chcesz to odinstaluj programy/gry których już nie używasz.
Polecam Kuxnickix <lol>
Rodzyn
11.05.2013
Reinstalka jak najbardziej ![]()
Ale jeżeli nie chce się tego robić polecam "Odkurzacz"
Według mnie jeden z najlepszych programów do ogarnięcia kompa.
Guzik
11.05.2013
Czyli? Bo w tym momencie bo pozbyłem się dzięki temu programowi ponad 1000-ca problemów, właściwie jeśli to było jakieś oszustwo (że wcale nie spowalniają mojego komputera) to i tak nic nie straciłem prócz zbędnych plików.
Advanced SystemCare - nie ma z nim żadnych problemów? Bezpłatny?
Odkurzacz - to samo co wyżej, i czy "odkurzacz" to jego prawdziwa nazwa?
Najbardziej by mi zależało na programach które wskazują mi pliki co spowalniają/blokują komputer lub jakieś akcje.
Engi
11.05.2013
Odkurzacz - to samo co wyżej, i czy "odkurzacz" to jego prawdziwa nazwa?
Tak, to jego prawdziwa nazwa, nawet dobry program i ma kilka przydatnych funkcji oprócz czyszczenia kompa.
"Przyspiesz mój komputer" - miałem i nic on mi w kompie ani nie przyspieszył ani nic oprócz kilkuset wywalonych plików.
A jak muli komputer to robi się od czasu do czasu defragmentację dysku/ów, mi to bardzo pomaga szczególnie jak gram w BF3 i zaczyna mi dłużej ładować mapy to już mam znak, że czas na defragmentacje