Tak jak w tematcie
Usunięcie wszystkich banów które dał dany admin
jak wiadomo admin zakłada swój serwer i chce go zareklamować dlatego banuje każdego z powodem wbij www.cs-c***/.pl i moje pytanie brzmi jak odbanować każdego kogo on zbanował ?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 14.04.2013 21:26
Tak jak w tematcie
Usunięcie wszystkich banów które dał dany admin
jak wiadomo admin zakłada swój serwer i chce go zareklamować dlatego banuje każdego z powodem wbij www.cs-c***/.pl i moje pytanie brzmi jak odbanować każdego kogo on zbanował ?
Napisano 15.04.2013 06:03
Bany masz w banned.cfg / listip.cfg
Od kiedy niby jest stosowana taka metoda? Przecież, jak zbanujesz gracza na serwerze to na pewno nie wejdzie Ci na forum, jeszcze może jak jest powód związany z wstawieniem ssów, ale z takim powodem jak ty podałeś, nie ma mowy. Tylko graczy tracisz
Napisano 15.04.2013 11:55
przez phpmyadmina możesz to zrobić, wystarczy odpowiednie zapytanie.
DarkGL to mój autorytet.
Napisano 16.04.2013 21:10
1. Usuwanie rekordów po nicku admina (gdzie kawon wpisz nick osoby której chcesz usunąć rekordy w bazie)
DELETE FROM `amx_bans` WHERE `admin_nick`='kawon';
2. Usuwanie rekordów po powodzie bana
DELETE FROM `amx_bans` WHERE `ban_reason`='http://amxx.pl';
DarkGL to mój autorytet.
Napisano 17.04.2013 12:09
Cd. tego drugiego czasami lepiej dać:
DELETE FROM `amx_bans` WHERE ban_reason LIKE '%amxx.pl%';
Usunie wtedy wszystkie rekordy w których występuje dane słowo/zdanie ( np. jak powód bana był modyfikowany o wielkość liter ).
AMXBans 6.x
Amxbans czasami nie łączy z bazą danychNapisany przez MrStrajker, 25.12.2022 ![]() |
|
![]() |
|||
AMXBans 6.x
Zbanowany gracz AmxBans nie pokazujeNapisany przez SoLLuffka, 19.01.2022 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
AMXBans 6.x
[ROZWIĄZANE] błąd SID zbanowanegoNapisany przez PANDA_2zl, 26.10.2021 ![]() |
|
![]() |
||
AMXBans 6.x
Duplikacja pokazanych banów.Napisany przez TyQ, 06.04.2021 ![]() |
|