Mam zamiar w najbliższym czasie kupić sobie jakiś przenośny dysk twardy, ale nie bardzo wiem na co zwracać uwagę, na pewno na prędkość, ale tutaj chyba i tak ograniczeniem będzie usb, więc w sumie nie wiem czy prędkość ma jakiś większy sens. Może ktoś mniej więcej orientuje się w tych dyskach i mniej więcej mnie nakieruje jaki dysk kupić? Od razu zaznaczam, że mam usb 3.0 i raczej będę je miał zawsze, nawet jak będę kupował nowego lapka, a pojemność dysku raczej nie musi być większa niż 300-400 GB.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

[ROZWIĄZANE] Przenośny dysk twardy
Napisano 13.04.2013 01:30
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Napisano 13.04.2013 05:44

Napisano 13.04.2013 07:56
http://allegro.pl/dy...price_enabled=1
http://allegro.pl/dy...3099987982.html
If you can dream it, you can do it.
Napisano 13.04.2013 15:21
Celował bym w coś z Seagate lub WD m.in. Seagate Backup Plus czy WD MyPassport ( w wersji Normalnej bądź "Edge" ). Tego ostatniego ( w wersji normalnej, 2TB ) ostatnio sprawił sobie mój ojciec i sprawuje się naprawdę nieźle. Seagate ma fajny bajer z wymianą interfejsów na np. Firewire, ale jak mówisz że na pewno będziesz miał 3.0 to to cie nie interesuje. Ten Edge też godny polecenia, w stosunku do swojego starszego brata jest mniejszy i zmieści sie na luzie w portfelu czy kieszeni marynarki ( stylowo ). Ceny nie są większe jak 300zł ( do jednego terabajta ).
Napisano 16.05.2013 21:14
Posiadam WESTERN DIGITAL 1TB USB 3.0 i jestem z niego zadowolony. Polecam jak najbardziej.
DarkGL to mój autorytet.
Napisano 28.06.2013 12:40
Wiadomość wygenerowana automatycznie
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Pomoc udzielona
Jeśli się z tym nie zgadzasz,

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych