Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Napisano 17.03.2013 18:47
Sporo graczy ma problem z modelami a konkretnie z plikami .spr z folderu bf2rankspr
Ktoś miał taki problem?
Ktoś wie jak to rozwiązać?
Czy jest to wina aktualizacji?
Czy zrobienie serwera only steam rozwiąże sprawe?
Za wszelką pomoc będę bardzo wdzieczny!

Napisano 18.03.2013 13:39
Ale wnioskuję, że pliki się ni ściągają / graczy wyskakują błędy i tak dalej.
1. .spr to nie modele.
2. Sprawdź czy na pewno ściągnąłeś wszystkie pliki ze strony z której pobierałeś. I wrzuciłęś je poprawnie na serwer.
3. Jeśli masz fastdl, musisz wrzucić też te pliki na fastdl, nie ma innej opcji. Wszystkie modele, dźwięki , .spr .wad i tak dalej.
Napisano 18.03.2013 20:51
A wiec wygląda to dokładnie tak że ze mam bf2 1.1.0 32 odznaki standard.
Serwer na warszawie na zabijace i 3/6 graczyma problem z plikami .spr. To znaczy wywala im jakiś bład. I nie mogą wejść na serwer..
Tak jakby źle sciągało... Może to wina serwera albo jakiegoś pluginu?
Może binarki albo amxmod...
Sam nie wiem, planuje nie wgrywać nic z zabijaki jak dotychczas tylko będę sam instalował wszystkie pluginy i zoaczymy czy problem będzie dalej występował.

Napisano 19.03.2013 16:34
Sorka posałem na szybko bo miałem mało czasu.
A wiec wygląda to dokładnie tak że ze mam bf2 1.1.0 32 odznaki standard.
Serwer na warszawie na zabijace i 3/6 graczyma problem z plikami .spr. To znaczy wywala im jakiś bład. I nie mogą wejść na serwer..
Tak jakby źle sciągało... Może to wina serwera albo jakiegoś pluginu?
Może binarki albo amxmod...
Sam nie wiem, planuje nie wgrywać nic z zabijaki jak dotychczas tylko będę sam instalował wszystkie pluginy i zoaczymy czy problem będzie dalej występował.
Czytałeś w ogóle co napisałem? Zrób tak jak mówię... + gdy to juz zrobisz skasuj swoje pliki bf2 z twojego cs i tyle... Tak samo inni gracze.Ale nie opisałeś nawet jaki masz problem...
Ale wnioskuję, że pliki się ni ściągają / graczy wyskakują błędy i tak dalej.
1. .spr to nie modele.
2. Sprawdź czy na pewno ściągnąłeś wszystkie pliki ze strony z której pobierałeś. I wrzuciłęś je poprawnie na serwer.
3. Jeśli masz fastdl, musisz wrzucić też te pliki na fastdl, nie ma innej opcji. Wszystkie modele, dźwięki , .spr .wad i tak dalej.
Napisano 19.03.2013 18:40

Napisano 19.03.2013 18:49
Jak pisałem to nie mój pierwszy bf2, wina nie leży po stronie plików bo sprawdzałem na 4 różnych bf2, za kaźdym razem reinstal serwera i wszystko od nowa. Jeśli byłaby to wina plików nikt by nie wszedł. A to zdaża się tak 50/50. Liczyłem że może ktoś też ma taki problem..
Hmm, więc nie ma problemu tak?Sporo graczy ma problem z modelami a konkretnie z plikami .spr z folderu bf2rankspr
._. Daj screen z erroru, z logów, cokolwiek. Jak nie ma info o błędzie - nie ma błędu.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: battlefield2
![]() |
BattleField2
[ROZWIĄZANE] Problem z Kompliacja - Battlefield 2 : Rank Mod PL v1.3.1problem z bf2rank.sma Napisany przez DonPedro, 28.12.2022 ![]() |
|
![]() |
||
BattleField2
BF2MOD 24odznaki problem z opisem odznak.Napisany przez Orik, 11.03.2018 ![]() |
|
![]() |
|||
BattleField2
Czy ma ktoś paczkę bf2/4 z diamentami?Napisany przez TWZ, 27.05.2017 ![]() |
|
![]() |
|||
BattleField2
Problem bf2 Statystyki serweraProblem bf2 Statystyki serwera Napisany przez Mr_ZuXii, 13.04.2017 ![]() |
|
![]() |
|||
BattleField2
Asysty BF2Napisany przez WeeDowa, 13.03.2017 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych