Wgranie pluginu
Tomek3456
04.03.2013
Witam!
Piszę w sprawie, ponieważ nie umiem sobie poradzić z wgraniem pluginu "Grenade sack", lub innego pozwalającego na nieograniczone granaty. (chcę sobie poćwiczyć rzucanie
)
Chodzi o zrobienie tego na new game, bo hlds coś szwankuje i się nie odpala
Amxx niby ładnie chodzi, ale pluginu w ogóle nie widać. ;/
Już mi się strasznie nie chce z tym męczyć i jeśli ktoś by miał czas, to by podał linka do amxx + wgranego pluginu?
Proszę o przerobienie tego od razu, żeby działało na new game + windows xp.
A jeśli nie, to wytłumaczenie tego od deski do deski, począwszy od zainstalowania amxx

Z góry dziękuję !
Użytkownik Tomek3456 edytował ten post 04.03.2013 18:32
Piszę w sprawie, ponieważ nie umiem sobie poradzić z wgraniem pluginu "Grenade sack", lub innego pozwalającego na nieograniczone granaty. (chcę sobie poćwiczyć rzucanie

Chodzi o zrobienie tego na new game, bo hlds coś szwankuje i się nie odpala

Amxx niby ładnie chodzi, ale pluginu w ogóle nie widać. ;/
Już mi się strasznie nie chce z tym męczyć i jeśli ktoś by miał czas, to by podał linka do amxx + wgranego pluginu?
Proszę o przerobienie tego od razu, żeby działało na new game + windows xp.
A jeśli nie, to wytłumaczenie tego od deski do deski, począwszy od zainstalowania amxx

Z góry dziękuję !

Użytkownik Tomek3456 edytował ten post 04.03.2013 18:32
Cofnij sie
04.03.2013
Skoro działa amxx, a wszystko dobrze wgrałeś i wpisałeś do plugins.ini, to sprawdż może logi.
Tomek3456
04.03.2013
Jedynie takie coś jest 
L 03/04/2013 - 17:21:33: [AMXX] Plugin "grenade_sack-0.4.1.amxx" failed to load: Module/Library "cstrike" required for plugin. Check modules.ini.

L 03/04/2013 - 17:21:33: [AMXX] Plugin "grenade_sack-0.4.1.amxx" failed to load: Module/Library "cstrike" required for plugin. Check modules.ini.
Oddaj Wiertarke
04.03.2013
wejdz do cs/cstrike/addons/amxmodx/configs i tam masz modules.ini
i sprzed cstrike,,,,itp takie cos ;
czyli powinno wyglądać tak.
i sprzed cstrike,,,,itp takie cos ;
czyli powinno wyglądać tak.
fun engine fakemeta geoip sockets regex nvault cstrike csx
Cofnij sie
04.03.2013
Spróbuj pobrać ten moduł jeszcze raz z oryginalnej paczki pod Twoją wersję amxx i wrzuć go do folderu modules,może plik jest uszkodzony.
Gość_21977_* 05.03.2013
Automatyczna wiadomość
Ten temat został przeniesiony z forum
AMX Mod X → Problemy z pluginami
do
AMX Mod X → Problemy
Ten temat został przeniesiony z forum
AMX Mod X → Problemy z pluginami
do
AMX Mod X → Problemy
GwynBleidD
06.03.2013
Pobrałeś tylko paczkę AMX Core, pobierz jeszcze paczkę AMX Counter-Strike (cstrike) i zainstaluj ją na AMXa. Teraz plugin Ci się ładnie powinien uruchomić