Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

[ROZWIĄZANE] Opinnie cs-serwers.plcs-serwers.pl
Napisano 27.02.2013 23:50
IP:178.19.108.212:27018
Napisano 28.02.2013 01:14
Ale Polecam Pukawka,Zabijaka,Postrzelaj
Napisano 28.02.2013 17:40
Witam, tak jak w temacie poszukuje opinii na temat hostingu cs-serwers.pl, jest to nowy hosting ma niskie ceny ale chciał bym wiedzieć co wy o nim sadzicie.
Opinia konkurencji nie będzie wiarygodna, ale w tym przypadku nie ma czego ukrywać. Strona nisko budżetowa, panel od accesto za ~40 zł (miesięcznie). Dodatkowo na stronie znajdujemy mało profesjonalne "reklamy", które na słabszych komputerach mogą zamulać stronę. Ceny niskie z uwagi na lokalizację budżetową.
Jakościowo nie najgorszy.
Ale Polecam Pukawka,Zabijaka,Postrzelaj
Szkoda słów na twój bierny poziom intelektualny. Analizuj nazwę tematu aż zauważysz, iż autor tematu prosi o opinię o hostingu - a nie o polecenie firmy...
SerwerHost.pl - Gwarancja dobrej grywalności!<br /> Vps4All.pl Wkrocz z nami w erę technologi jutra.<br />ONR - Obóz Narodow Radykalny.<br />--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------<br />Nip: 5862110367 Regon: 221130071 ul. Gojawiczyńskiej 3a/9 81-596 Gdynia.<br />E-mail: bok[at]serwerhost.pl Tel: +48 663 177 907 GG: 18446205.<br />--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Napisano 28.02.2013 19:47
Strona nisko budżetowa, panel od accesto za ~40 zł
Czy dobrze widze, że krytykujecie panel którego sami używacie

zerknij na to:
http://cs-serwers.pl...emid=30&lang=pl
firma zarejestrowana w UK, wydaje mi sie że krzaczor.
dodatkowo informacja

Posiadają tylko jedną maszyne ?
Szczeże wolałbym dopłacić 50-90gr za slot i kupić pewny serwer bez lagów i niepotrzebnych problemów.
Napisano 28.02.2013 20:22
Proszę nie podawać hostingów napisanych poniżej ! :
Pukawka.pl - Nie abym narzekał ale mają za drogie sloty ;/
Gameserv.pl - Kolega ma u nich serwery i lagują i czasami serwerów nie da się włączyć nie tego szukam ;/
Ownserver.pl - Bez komentarza

Zabijaka.pl - Nie będę już tam nic kupował z powodu kupna reklamy za przyzwoitą kwotę na wiaderku a adres ip mi odebrano z powodów że maszyna zainstalowała serwer nie na tej maszynie co trzeba ;/
Postrzelaj.pl - Masakra, lagi + FTP działa jak traktor ;/
Jeżeli widzicie jakieś błędy ortografii prosił bym to ignorować !
Użytkownik mateuszhock edytował ten post 28.02.2013 20:24
Napisano 01.03.2013 17:33
Napisano 01.03.2013 20:47
No tak rozumiem, teraz czego się dowiedziałem na gg to mnie przeraziło Administrator Techniczny ma 15 lat wiec nie będę miał zamiaru wkładać pieniędzy w hosting prowadzony przez osoby nie doświadczone.
To że ktoś ma taki wiek nie oznacza to że nie jest doświadczony... Fakt iż to trochę dziwne że on w ogóle takie coś otwiera tzn. ma maszynę (domyślam się dedyk domowy

A tak to polecam gamesol - mam u nich już dłuższą chwilę i jestem zadowolony, niestety nie ma tanio i doskonale. Cena chodzi w parze z jakością

Użytkownik Rodzyn edytował ten post 01.03.2013 20:50
Napisano 02.03.2013 17:00
Strona nisko budżetowa, panel od accesto za ~40 zł
Czy dobrze widze, że krytykujecie panel którego sami używacie
zerknij na to:
http://cs-serwers.pl...emid=30&lang=pl
firma zarejestrowana w UK, wydaje mi sie że krzaczor.
dodatkowo informacja
My używamy rozbudowanej wersji tego skryptu na licencji dożywotniej (nie miesięcznej). Co do firmy w Anglii, jesteśmy w Unii więc mogą działać legalnie jeśli się rozliczają z tego.
No tak rozumiem, teraz czego się dowiedziałem na gg to mnie przeraziło Administrator Techniczny ma 15 lat wiec nie będę miał zamiaru wkładać pieniędzy w hosting prowadzony przez osoby nie doświadczone, jako że będę sprzedawał cała moją sieć to będę niebawem otwierał nową sieć dla osób już zaawansowanych w tej grze i teraz moje pytanie jaki hosting proponujecie dla serwerów only steam ? mody jakie będą to FFA, Only AWP, AIM + HS, dodatkowo hosting musi mieć tanie sloty ponieważ będą mniejsze zarobki ze serwerów niż utrzymanie ich i najlepiej aby hosting oferował już za darmo HLTV + FD lokalizacja serwerów to Warszawa.
Proszę nie podawać hostingów napisanych poniżej ! :
Pukawka.pl - Nie abym narzekał ale mają za drogie sloty ;/
Gameserv.pl - Kolega ma u nich serwery i lagują i czasami serwerów nie da się włączyć nie tego szukam ;/
Ownserver.pl - Bez komentarza
Zabijaka.pl - Nie będę już tam nic kupował z powodu kupna reklamy za przyzwoitą kwotę na wiaderku a adres ip mi odebrano z powodów że maszyna zainstalowała serwer nie na tej maszynie co trzeba ;/
Postrzelaj.pl - Masakra, lagi + FTP działa jak traktor ;/
Jeżeli widzicie jakieś błędy ortografii prosił bym to ignorować !
Zapraszam do zapoznania się z ofertą SerwerHost.pl.
SerwerHost.pl - Gwarancja dobrej grywalności!<br /> Vps4All.pl Wkrocz z nami w erę technologi jutra.<br />ONR - Obóz Narodow Radykalny.<br />--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------<br />Nip: 5862110367 Regon: 221130071 ul. Gojawiczyńskiej 3a/9 81-596 Gdynia.<br />E-mail: bok[at]serwerhost.pl Tel: +48 663 177 907 GG: 18446205.<br />--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Napisano 03.03.2013 20:31
Zastanowię się nad SerwerHost.pl i Fpsmax.pl
Można zamknąć temat.
Użytkownik mateuszhock edytował ten post 03.03.2013 20:32
Gość_21977_*
Napisano 05.03.2013 15:09
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Pomoc udzielona
Jeśli się z tym nie zgadzasz,

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cs-serwers.pl
![]() |
Omijać hosting cs-serwers.plopinnie cs-serwers.pl, opinie cs-serwers.pl Napisany przez Bokser, 27.01.2014 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych